VIva la Femme!

5 trend, amit minden nőnek ki kell próbálnia egyszer

By  | 

Egy nőnek rátalálni a saját stílusára nem könnyű. Éppen ezért, ha meglelte, hajlamos a végtelenségig ragaszkodni hozzá. Ez érthető is, hiszen, ha önmaga lehet, akkor érzi magát igazán szépnek és magabiztosnak. Egy amerikai divat-blogger mégis arra bátorít, hogy időnként lépjünk ki a komfortzónánkból és bátran kísérletezzünk – már, ami a külsőnket illeti. Íme néhány tipp, amivel nem foghatsz mellé és kockázat nélkül csempészhetsz egy kis izgalmat a külsődbe. Dobd fel velük az unalmas őszi hétköznapokat, vagy válj velük könnyedén az éjszaka királynőjévé bármilyen partin!

Ti mennyire vagytok kísérletező kedvűek, melyiket próbálnátok ki?

1. Színes szemceruza

Ha azt szeretnéd, hogy a tekinteted a belőled áradó vidámságot sugározza, tökéletes megoldás lehet egy színes szemceruza. Csak bátran a tónusokkal!

IMG_2238

 

2. Gyümölcsös ajkak

A natúr vagy vörös rúzs már a múlté. Ha igazán csábító ajkakra vágysz, próbáld ki idén a málna, szamóca vagy eper színeket, amiktől már ránézésre is édesnek fog tűnni a csók.

IMG_2240

 

3. Smink nélkül

A női társadalomban a hagyományos törésvonalakon (mint a vallási, politikai vagy etnikai) túl tehető egy további izgalmas különbségtétel: sminkkel vagy anélkül. Vannak ugyanis, akik smink nélkül sosem lépnének az utcára, mások viszont a természetességre esküsznek minden helyzetben. Nehéz lenne igazságot tenni, mégis érdemes időnként felvállalnod magad kozmetikázás nélkül.

4. Tupír

Legtöbbször a rendezett oldalunkat szeretjük a külvilágnak megmutatni, ám időnként jó egy kicsit megőrülni és megvillantani a vadabb énünket. Elég ehhez egy tupírfésű, és legyen akár rövid vagy hosszú hajad, máris kész a dögös frizura – még akkor is, ha nem volt időd hajat mosni.

5. Virágok a hajadban

Egyszerű, de bájos: ha igazán nőies, klasszikus hajviseletre vágysz, csak tűzz néhány szál virágot a hajadba, rögzítsd egy csattal, és máris mintha egy romantikus filmből léptél volna ki!

IMG_2244