5 trend, amit minden nőnek ki kellene próbálnia egyszer

Szerző: beautyFY

Egy nőnek rátalálni a saját stílusára nem könnyű. Éppen ezért ha meglelte, hajlamos a végtelenségig ragaszkodni hozzá. Ez érthető is, hisz mindenki akkor érzi magát igazán szépnek és magabiztosnak, ha önmaga lehet. Egy amerikai divat-blogger mégis arra bátorít, hogy időnként lépjünk ki a komfortzónánkból, és bátran kísérletezzünk – már ami a külsőnket illeti.

Íme néhány tipp, amivel nem foghatsz mellé, és kockázat nélkül csempészhetsz egy kis izgalmat a külsődbe. Dobd fel velük az unalmas őszi hétköznapokat, vagy válj velük könnyedén az éjszaka királynőjévé bármilyen partin!

#1 Színes szemceruza

Ha azt szeretnéd, hogy a tekinteted a belőled áradó vidámságot sugározza, tökéletes megoldás lehet egy színes szemceruza. Csak bátran a tónusokkal!

IMG_2238

 

#2 Gyümölcsös ajkak

A natúr vagy vörös rúzs már a múlté. Ha igazán csábító ajkakra vágysz, próbáld ki idén a málna, szamóca vagy eper színeket, amiktől már ránézésre is édesnek fog tűnni a csók.

IMG_2240

 

3. Smink nélkül

A női társadalomban a hagyományos törésvonalakon (mint a vallási, politikai vagy etnikai) túl tehető egy további izgalmas különbségtétel: sminkkel vagy anélkül. Vannak ugyanis, akik smink nélkül sosem lépnének az utcára, mások viszont a természetességre esküsznek minden helyzetben. Nehéz lenne igazságot tenni, mégis érdemes időnként felvállalnod magad kozmetikázás nélkül.

 #4 Tupír

Legtöbbször a rendezett oldalunkat szeretjük a külvilágnak megmutatni, ám időnként jó egy kicsit megőrülni, és megvillantani a vadabb énünket. Elég ehhez egy tupírfésű, és legyen akár rövid vagy hosszú hajad, máris kész a dögös frizura – még akkor is, ha nem volt időd hajat mosni.

#5 Virágok a hajadban

Egyszerű, de bájos: ha igazán nőies, klasszikus hajviseletre vágysz, csak tűzz néhány szál virágot a hajadba, rögzítsd egy csattal, és máris mintha egy romantikus filmből léptél volna ki!

IMG_2244

Itt van még jó kis kontent