Elindult a beautyFY

Szerző: beautyFY

A beautyFY-t „bjútifáj”-nak ejtjük.

És nem, nem elgépeltük azt, hogy „beautify”, szándékosan írjuk két y-nal. A szó utolsó két betűje ugyanis azt jelenti: „neked”. Ha fellengzősek akarjuk mondani (márpedig), akkor „ez képviseli a filozófiánkat”. Megtalálni és lehetőleg megőrizni a számodra legfrankóbb megjelenést, ezáltal magabiztossá és jókedélyűvé válni igen pompás érzés, és mindenkinek jár. Annak is, aki nem tud róla, hogy neki jár…

Elmúltak azok az idők (ha voltak egyáltalán valaha), amikor még rosszmájú és arrogáns arcok szabhatták meg, nő és férfi mikor és mennyit foglalkozhat a külsejével, hordhat-e bajuszt, szoknyát, járhat-e csámpán vagy peckesen, kalapban vagy virágtollas fövegben, kenheti-e az arcát, ha jól esik, és a haját, ha jól áll.

Egyszerűen tegyük csak fel a kérdést, jelent-e előnyt egy karizmatikus megjelenéssel párosuló magabiztos fellépés egy állásinterjún, egy egyetemi vizsgán, egy üzleti ebéden, baráti vigasságon, hovatovább egy találkozón valakivel, aki neked fontos. Hát persze. Ezekről beszélünk egymással nyíltan és lazán, a modern nő és férfi nyelvén itt, a beautyFY-on.

Ha Te is dobnál nekünk témaötleteket, híreket és érdekességeket, vagy egyszerűen jó felvetéseid vannak, talán írnál is nekünk, nyugodtan bombázz minket az info@bronson.men-n. Látjuk, olvassuk.

 

Itt van még jó kis kontent