Napi turkáló: „Male fashion advice”

Szerző: beautyFY

Másfél hete annak, hogy elindult a beautyFY – az élettartamunk ezzel már most hosszabb, mint egy átlagos énekes karrierje a Megasztár után. (hangos taps, elszórt nevetés)

Az oldal rovatstruktúrája még kissé képlékeny, folyamatosan startolnak az újabb és újabb sorozatok a divatot, a szépségápolást és az életmódot érintő kérdésekben. A most induló rovatban az ezen témákkal kapcsolatos külső oldalakat, Instagram-profilokat, Youtube-csatornákat és egyebeket ajánlunk, teljesen ad hoc jelleggel. Értsd: azt nyomjuk fel ide, ami szembejön és nekünk éppen tetszik. Mivel azonban a szerkesztési elveinkkel összhangban

szeretnénk titeket is a leghamarabb és a lehető legjobban bevonni a magazin tartalmainak bővítésébe,

ezért itt is lehetőség van beküldeni, ajánlani nekünk a saját kedvenc felületeiteket. Ha az jó, írunk róla egy anyagot, ha rossz, akkor pedig hangos nevetéssel gúnyolódunk rajta.

Az első cikkünk a témában egy érdekes Instagram profil, a „malefashionadvice”. Erről azt érdemes tudni, hogy a világ egyik legnépszerűbb online fórumoldalának, a Redditnek a férfi divattal foglalkozó „alredditéből” született és – ahogy a nevéből erre következtetni lehet – hímnemű közönségét látja el egészen hasznos öltözködési tippekkel. Az irigylésre méltó stílusa mellett különlegessége, hogy egészen bámulatos minőségű fotókkal van teli, ami egyben a veszélye is: az igényes vizuális világa miatt az ember könnyen olyan cuccokat is megkíván, amik a valóságban talán nem is tetszenének neki. Íme néhány példa:

 

Vagy nézzétek meg éppen ezt:

Saját forrásaitokat, javaslataitokat az info@bronson.men-ra küldhetitek. Várjuk, klikkeljük szeretettel.

Itt van még jó kis kontent