7 szuperkombó a szürkeségben

Szerző: Narin

Továbbra is a szíveden viseljük Zoolander-métered állását, ezért mindig igyekszünk olyan tippeket adni, amiknek köszönhetően vagányabb lehetsz a vagányak között. Jöjjön egy újabb összeállítás, ami segít kiemelkedni a sorból.

Garbó + zakó kombó

Garbó_2

Az utóbbi évben újra divatba jött a garbó, a styliste-ok idén év végére magában is, zakóval meg pláne ajánlják. Egyrészt pofás, másrészt jóval kényelmesebb, könnyebben felkapható öltözék, mint egy ing nyakkendővel. Szóval hajrá, szerezz be te is párat a kedvenc téli színeidben! Világosszürke vagy mustárszín jöhet-e?

 

Kitűző + zakó kombó

Kitűzők

Teljesen mindegy, hogy a ’60-as évek újjáéledő retro főnixéről vagy japán koppintásról van-e szó, a lényeg, hogy a kitűzök, jelvények, plecsnik, és minden, amit felcsippenthetsz a zakódra, felsődre vagy nyakkendődre, újra menő lett. Arról nem is beszélve, hogy ez egy igazán egyszerű és hatékony módja az önkifejezésnek.

Dzseki + dzseki kombó

Két kabát

Nem, ez nem egy újabb Jackie Chan poén (és nem is egy visszatérés ahhoz a fura divathoz, amikor az alsó dzseki kapucniját kidobták a felsőre), a két sima dzseki egymáson valóban dögös. Legalább viszel egy kis életet a réteges öltözködés elcsépelt kliséjébe. Kapj fel egy kis vászondzsekit egy menő öltönykabát alá és irány az utca, mutasd meg magad!

Sötét színek + fehér sportcipő kombó

Fehér cipők

Bár a zokni nélküli (vagy titokzoknival használt) fehér cipő télire már nem lesz aktuális, ez a kombináció szintén az idei év nagy győztese. A lényeg, hogy a cipő bőrből készüljön, fehér színben pompázzon, mint a Blend-a-med-mosoly, és ne legyen körbedekorálva.

Ütős sál + laza/elegáns kombó

Sálak

Ha már felveszel egy sálat a hideg miatt, ne rejtsd kabát alá! Eleve olyat viselj, ami felkelti az emberek figyelmét. Legyen vastag, rojtos, bojtos, színes, mintás, függönyhatású, ez mind egyszerre, vagy visszafogottabbaknak egy-egy jellemző kiválasztásával… bárhogy is dönts, az eredmény slágergyanús legyen!

Hátizsák + öltöny kombó

Tatyók

Hátizsák, és nem oldaltáska, nehogy úgy járjatok, mint Joe!

Joey

Persze, érthető a bizonytalanság e téren, de hidd el, rengeteg divatlapon láthatóak már a hátitatyóval csoszogó brókerarcok. Arra azért ügyelj, hogy ne úgy tűnjön, épp túrára vagy énekórára mész a katica csoportba! Próbálj ki egy klassz, egyszínű barna vagy fekete bőrhátizsákot! Na?

Hosszú kabát + alkalmi naci kombó

Kabát_naci

Szintén divatlapokban fel-felvillanó dologról van szó, és valljuk be, egy tökös-elegáns farmer egy igényes tevebőr kabáttal határozottan stílusos összképet adhat.

 

A tippekért nagy köszi a fashionbeansnek!

Itt van még jó kis kontent