Felvennéd! Inspiráló tippek az őszi napokra

Szerző: Sue

A hideg idő beköszöntével homlokráncolva áll az ember lánya a gardrób előtt az örök kérdésen töprengve: „mit vegyek fel?!”. Bár a fő cél, hogy elkerüljük a fagyhalált, az sem lehet mellékes, hogy az őszi ruhatárunk híven tükrözze a bennünk rejlő „femme fatale”-t a hűvös, szürke napokon is.

Az idei őszi divattrend visszanyúlt a természetes alapokhoz, a lehulló avart idéző pasztell színeivel, természetes pamut anyagaival. Amellett, hogy a tavaly óriási teret hódító bőr/műbőr továbbra is felbukkan itt-ott, a kockás, kötött darabok tökéletes összhangot teremtenek a matériák kavalkádjában, átmenetet képezve a nagyvárosi nő és a „lány a szomszédból” feeling között . No, de inkább nézzük, miről is van szó!

1. A legalapabb összeállítást is különlegessé teszi az idei szezon újdonsága, a nagymamáink kockás takaróját idéző sál. Színes, kockás, rojtos. Imádjuk.

IMG_2959

 

IMG_2942

 

2. Idén is hódít az oversize. A tavaly feltűnő trend sokunk örömére továbbra is divatban maradt. Akár pulcsi, akár kabát, egy szűk nadrággal abszolút szexi megjelenést kölcsönöz.

IMG_2952

IMG_2945

IMG_2951

 

3. Ha esik, ha fúj, tökéletes választás egy kötött pulóver, akár laza farmerhez, akár hivatalosabb szövet nadrággal is viselheted.

IMG_2965

IMG_2963

IMG_2957

4. A különleges denevérszárny szabású kardigánok bármilyen testalkaton tökéletesen mutatnak.

IMG_2964

IMG_2954

5. Kötött ruha, terítő sál, hosszú szárú csizma, nem hibázhatsz ezzel a szereléssel.

IMG_2940

IMG_2958

6. A leopárd minta, egyszínű alapdarabokkal kombinálva egyszerre szexi és örök.

IMG_2961

IMG_2962

A Felvennéd sorozatunkban továbbra is az évszaknak megfelelő öltözködési pro-tippeket dobálunk a közösbe’. Ha bárki beküldené a saját tippjeit, tegye meg nyugodtan az info@bronson.men cím segítségével.

 

Itt van még jó kis kontent