Speckó FÉRFI MANIKŰR nyílt LA-ben

Szerző: Narin

A férfiak általában kényelmetlenül érzik magukat a manikűrszalonokban. Bemennek rendbe rakatni a körmüket, és hiába tök természetes, amit csinálnak, mégis végig ott van bennük a feszültség, egészen addig, amíg el nem hagyják az üzletet. Na, a Hammer & Nails pontosan ennek a szerencsétlenkedésnek vet véget.

De hogy jött ez az egész? A Terápiás szerelem című film forgatókönyvírója, Michael Elliot hasonló cipőben járt. Amikor egyszer betért egy Los Angeles-i szalonba manikűröztetni, találkozott egy másik sráccal, akivel szóba elegyedett, és kiderült, hogy mindkettejüknek határozottan kellemetlen eljárni rendbe rakatni a kezüket. Konstatálva, hogy ez a helyzet, Elliot körbekérdezte több ismerősét is ez ügyben, és mint kiderült, minden férfi cimborája hasonlóképpen érez. Tehát adott volt egy probléma, de hol a megoldást? Hát már jó két éve LA-ben. Elliot ugyanis megelégelte a fennálló helyzetet, és saját szalont nyitott. Mit szalont? Egy férfibarlangot! Odabent óriási bőrfotelek vannak, minden ügyfél előtt nagyképernyős tévé, hozzá külön távirányító, fejhallgató, és amíg a profi manikűrös hölgyek elkészülnek a kezével, addig vendég nézheti a sportcsatornákat. Ha pedig még mindig feszélyezve érezné magát az illető, van lehetősége sört rendelni. Egy csipet mennyország!

MTIwOTM1NjUwODkwNDA1Nzc4

Mindezekért a szolgáltatásokért a manikűr 25, a pedikűr 30 dollárba kerül, ami ugyan soknak tűnik, de a luxusnak megvan az ára. A cél alapvetően az, hogy ezt a kiaknázatlan piacot felvirágoztassák, hiszen máig él a tévhit, miszerint csak metroszexuális (sőt! – a szerk.) férfiak járnak szépségszalonokba. Ami pedig nyilván baromság. Járnak (és járnának) többen is, ha nem lenne az a fene nagy frusztráltság közben. A hangulat tehát adott, Elliot már egy ideje azon igyekszik, hogy becsábítsa az urakat egy kis manikűrre, pedikűrre. Szóval arra buzdítunk mindenkit, hogy ha hasonló lehetőséggel találja szemben magát országhatáron belül vagy azon túl, a személyes igényei döntsenek, ne a fals beidegződések! (Sue írt is egy anyagot nemrég arról, hogy miért nem kell férfiként túlparázni a szépségápolást, és, hogy a nők szemében az extraigényes pasi kimondottan szexi lehet. Itt olvashatjátok. – a szerk.)

 

A fenti videón maga Elliot látható a Hammer & Nailsben, az üzlet weboldala pedig itt érhető el. Az infókért hála a fashionista.comnak!

Itt van még jó kis kontent