A legmókásabb Youtube csatorna, amit divatról találsz

Szerző: Narin

Mivel manapság rengeteg klassz Youtube-csatorna érhető el, gondoltuk, bedobunk nektek valami jót, amit nézhettek csak úgy. Kedvtelésből.
A műsorvezető hölgyeket sok idő lenne bemutatni, hiszen vannak egy páran, annyit azonban tudni lehet, hogy célul tűzték ki, hogy kellő kritikával, csajos élccel és mértéktartó lazasággal mutassák be napjaink divatvilágát. Csatornájuk a Clevver style nevet kapta, és 2009 nyara óta gyűjtik a feliratkozókat. Nem is állnak rosszul, jelenleg alulról nyújtózkodnak az 1.300.000 felé. Gratula!
Bár nem célunk, hogy celebközpontú anyagokkal traktáljunk titeket, de ahogy ezek a lányok beszélnek róluk, attól megáll az ember esze. Az alábbi videóban például Joslyn és Miriam mondja meg a frankót néhány híresség túlszínezett hajával kapcsolatban.

 

És ha már szóba került a két lány, itt megnézhetitek a már általunk is emlegetett 2015-ös New York Fashion Weekről szóló videójukat:

 

Ami igazán tetszik bennük, hogy nemcsak beszélnek,  hanem – olykor vicces – tanácsokat is adnak. Készítettek videót furcsa arctisztítási módokról, meglepő japán lábcuccokról, a túl nagy mellek elrejtéséről és a kisebb mellek megnöveléséről is. De az sem rossz, amikor a hölgyek alávetik magukat a különböző fülzsír-eltávolítási módoknak:

 

Csajoknak a hasznos tippek miatt, pasiknak a csinos hölgyek szórakoztató eszetlenkedései miatt ajánljuk. Csatlakozzatok hozzájuk Facebookon, Youtube-on, van pillantsatok rá a honlapjukra, hogy többet megtudjatok róluk. Megéri! Have fun! Kacsint.

 

Itt van még jó kis kontent