So much win! Itt az illatos ékszer.

Szerző: Sue

Manapság a tökéletes megjelenés része kell, hogy legyen a tökéletes illat is. A választék szerencsére szinte végtelen: lágy, gyümölcsös, pacsuli, friss, citrusos, virág, pézsma vagy éppen markáns VII. kerületi. Minden, amit akarsz, és amit a szaglószerv elbír.

Tapasztalataim szerint az illat ugyanolyan fontos a férfiaknak, mint a nőknek, legyen szó akár a sajátjukról, akár a partnerükéről. Mai okos világunkban azonban legalább ennyire szeretjük, és tartjuk fontosnak a kompakt megoldásokat. Elég bemennünk egy szupermarketbe, polcról polcra bámulnak ránk a 3in1, 4in1 végtelenin1 hatást ígérő termékek. Ilyesmi megfontolás állhat a legújabb őrület, az illatosított ékszer megalkotása mögött is. Igen, jól hallottad: illatosított ékszer.

parfume_kiraly

Jean-Baptiste megtudja, hogy már ékszerbe is tehet parfümöt.

Na, persze nem azokra a falusi vurstli-féle cukorka nyakláncokra vagy nyalóka gyűrűkre kell gondolni, amitől inkább rosszul leszel, semmint jobban. Ezeknek a tökéletes kiegészítőként is szolgáló, egészen kifinomult „dizájnermedál”, -karkötő, -gyűrű vagy éppen fülbevaló-különlegességeknek a belseje valamilyen formában (illóolaj vagy viasz) illatesszenciát tartalmaz, ötvözve ezáltal a praktikumot és a szépséget.

ékszer1

ékszer2

ékszer3

Ezek valóban gyönyörű ékszerek, és amellett, hogy bármilyen öltözék tökéletes kiegészítéséül szolgálhatnak bármilyen alkalommal, olybá tűnik, orvosolják azt az ezer éves problémát is, miszerint bármennyi parfümöt locsolsz magadra induláskor, érkezéskor már semmit nem érezni belőle. Illat, ami fogva tart. Eh…

ékszer4

ékszer5

ékszer6

ékszer7

Itt van még jó kis kontent