5 fontos férfi divattrend a NYFW-ről

Szerző: beautyFY

A New Yorkban tartott divathetet is érintettük ugyan a múlt heti összefoglalónkban, de bővebben nem fejtettük ki, hogy a 2015-os férfi viseletről milyen tanulságokat szűrhettünk le. Íme most néhány előrejelzés, aminek lehet örülni, vagy nem.

1. Oversize/Supersize

Az Oversize divat a női vonalon nem nagy újdonság, Sue írta is decemberben, hogy eléggé utálta ezt a trendet tavaly. A megmondók szerint idén férfiaknál megy majd a dolog, valahogy így:

supersized

supersized_2

supersized_3

 

supersized_5

snoop dance

Snoop megtudta, hogy idén nyerő lesz a supersized férfidivat.

Ez természetesen nem azt jelenti, hogy a testépítő nagybátyád régi cuccait magadra öltve minden további ruházkodási kiadást megspórolsz idén. A megfelelő kombinációban, az egyensúlyra ügyelve kell a szettet összerakni (például egyenes szabású naci & bő póló/bő zakó, vagy extrabő naci – normál felső kombókban).

 

2. Támadnak a neutrális színek

Több okból is oké, ha a harsány színek helyett szürke, homokszínű vagy fekete és fehér színekben nyomod. Egyrészt könnyen kombinálhatóak egymással anélkül, hogy az összhatás vizuálisan disszonáns lenne, másrészt ezekben karcsúbbnak tűnhetsz, ha éppen az a cél.

neutral_01

neutral_02

neutral_03

 

3. Praktikus anyagok

A változó időjárásnak és a növekvő komfortigénynek hála az utóbbi pár évben szaporodnak a könnyű, jól szigetelő és kevéssé gyűrődő anyagokból készült cuccok. Ez idén is jellemző lesz, ezért több sportos hatású dzsekire és egyéb felsőruházatra kell számítani.

praktikus

praktikus_2

praktikus_3

praktikus_4

 

4. Szövettel még királyabb

A szín és a szabás nem minden, az izgalmas felületek, mint például a steppelt szövet vagy a tweed frappáns módja a menőzésnek, amennyiben persze nem viszed túlzásba. Ha szövetben nem vagy otthon, akkor próbálkozz először sállal vagy kabáttal. Ha színben nem variálod túl, nem bukhatsz nagyot.

szovet_01

szovet_02

szovet_03

szovet_04

szovet_05

 

 

Forrás/Képek: Men’s health

Itt van még jó kis kontent