Grammy gála, szuperszűk farmer férfiaknak, Michael Kors. Heti divat.

Szerző: Amy

Új rovatunkban összeszedjük a divatvilág legfrissebb híreit, ahogy (a múlt héthez hasonlóan) most is láthatjátok, olvashatjátok. Divatos cuccokban kávézás, Grammy egy kicsit másképp, Vera Wang divatbemutató, és még egy rakás móka, ami február harmadik hetében történt.

A most zajló New York-i divathéten felsorakozó ruhák kétféle reakciót váltanak ki az emberekből. Sokkolja őket, vagy éppen odáig vannak a legújabb darabokért, amik egyébként próbababán egész jól állnak, de hordani őket már senki nem lenne képes.

giphy

Bennem is hasonló érzést váltottak ki a tervezők új kollekciói, de nem tagadom, hogy volt néhány egész pofás szett. Tessék, lássék!

Vera Wang divatbemutató

Vera Wang 2016-os őszi-téli kollekciója melegséggel töltött el. Ő egyike azon divattervezőknek, aki utcán is hordható ruhákat igyekszik tervezni és ez általában össze is jön neki. Végre valakinek! Természetesen nem maradhatnak el az extravagáns darabok sem, amiket szívesebben nézünk áhítattal a kifutón végigsuhanó hölgyeken, semmint a 32-es buszon reggeli csúcsidőben. Egyszerre elegáns, kényelmes és néhol szexi!

1
                                                  Charlie angyala magas talpon.

_LUC3688_426x639_1
                                       A szövetkabát még mindig nagyon menő!

_LUC3958_426x639_1

Jázmin hercegnő magára tekerte a nappali függönyét.

_LUC4010_426x639_1
                                                          Csubakka te vagy az?

Stílusosan is lehet kávét inni

Az Instagram már olyan mértékben épült be a mindennapjainkba, hogy még a reggeli rutinnak is a részét képezi. Ötkor csörög az óra, negyed hatig görgetjük az Instánkat (hogy ilyeneket lássunk rajta), aztán indulhat a nap. Ryan Glick létrehozott egy profilt a képmegosztó oldalon, ahova csakis olyan fotók kerülhetnek fel, ahol szerepet játszik a kávé és az igényes külső. Bárkinek a fényképe kikerülhet csak annyit kell tenni, hogy a feltöltött fotó alá be kell taggelni a @coffeenclothes felhasználót és nem árt, ha egy #coffeenclothes hashtaget is feltüntetünk a kép alatt. Tényleg nagyon vagány képek, le a kalappal!

12

6

52

235

522352

A többi képet lessétek meg itt.

Marc Jacobs kicsit túllőtt a célon

Nem mondanám, hogy Marc Jacobs új kollekciója túl visszafogottra sikerült. Nevezhetjük horror divatbemutatónak is, mivel a legtöbb ruhadarab egy Walking Dead vagy Amerikai Horror Story részre emlékeztetett. A csíkos és pöttyös öltözékek mellett szerepet kaptak a triplán oversize holmik is. Ezeket a cuccokat mindnyájan ismerjük, szeretjük őket (vagy nem), hiszen ápol és eltakar. Kivéve akkor, ha egy pulcsinak az ujja a térd közepéig ér. Az est két főszereplője Kendall Jenner és Lady Gaga volt, akikre rá sem lehetett ismerni, úgy vonultak a fél méteres talpú cipőkben. A tervezők, egyébként 45 dollár értékű pólókat is terveztek, amivel támogatni szerették volna Hillary Clintont az elnökválasztáson. Nem is csoda, hogy a felsőket elkapkodták.

_MON0903_426x639_1

_MON0373_426x639_1

_MON0341_426x639_1

_MON0191_426x639_1

_MON0025_426x639_1

Az idei Grammy-díjátadó legstílusosabb férfija pedig…

Idén is megrendezték a Grammy-díjátadó, amelyen 83 kategóriában hirdettek nyerteseket. Bár a rendezvény másnapján már nem is a győztesektől volt hangos a sajtó, hanem attól, hogy mekkorát bakizott Adele az előadása közben. Na, meg hogy milyen ruhákat választottak ezúttal a hírességek, amiben végigvonultak a vörös szőnyegen a fotósok hada előtt. Három előadót emelnék ki, akik igencsak jól választották ki a szettjüket. John Legend teljesen fekete szerelésben jelent meg, aminek részét képezte egy Gucci kabát is. Sam Smith énekest éjszínkék összeállítása miatt már majdnem összetévesztettem Vilmos herceggel, nagyon elegáns volt. A legstílusosabb előadó címét mégis The Weeknd nyerte el Givenchy outfitjével. A fekete sosem megy ki a divatból!

1020 (1)
                                                        Hú, John az az öltöny!

1020
                             Sam „Prince William” Smith éjszínkékben pompázott

1020 (2)
                                    The Weeknd minket meggyőzött, no komment!

Extreme Skinny Jeans már a pasiknak is

A nem kitérdesedő, már túlságosan is sztreccses nadrágokat a nőknek találták ki. Talán azért, hogy még egy kevesebb dolog legyen, amiért hisztizni tudunk. A Levi’s viszont egy új férfinadrágot dobott piacra, ami az Extreme Skinny 519 nevet kapta. Elmondásuk szerint egy második „bőrként” funkcionál. vagyis teljesen a testhez simul. Nem tudom, srácok lehet, hogy kicsit szűkös lesz odabenn…

Levis-519-Extreme-Skinny-Jeans-001-800x716

Levis-519-Extreme-Skinny-Jeans-002-800x1163

Michael Kors a divatdiktátor

Na, pontosan olyan ruhákat akarok látni egy divatbemutatón, mint amilyet Michael Kors tervezett 2016. őszére. Annyira csajos és elegáns, hogy végre nem az merül fel első kérdésként: ezt vajon ki fogja hordani? Ha sorozatrajongó vagy, akkor a bemutatott darabok némelyikéről A pletkyafészkek vagy a Hazug csajok társasága juthat eszedbe. Leginkább a szőrmekabátokról, az Audrey Hephburn-ös szemüvegekről és a ruhák szabásáról. Csinos és nagyon menő!

_KOR0061_426x639_1

_KOR0343_426x639_1

_KOR0403_426x639_1

Hangsúlyozom: még mindig nem kell feladni a reményt! De tényleg nem.

Itt van még jó kis kontent