Napi sokk. Disney-hercegek valós megfelelői.

Szerző: Brooke

Hercegnős meséktől mentesen töltöttem a gyerekkoromat. Nem voltam királylány farsangkor, se tündér, se Hamupipőke, és a Hófehérkében is csak az a rész tetszett, amikor a gonosz boszi odaadta a mérgezett almát a Hófehérkének. (OMG! – a szerk.) Szóval sosem érdekeltek igazán a mesék, legalábbis ebben a formában nagyon nem. 

Unásig lapozgathatjuk a képeket, amin a Disney-hercegnők vannak, és azokat is, amin lányok próbálják utánozni kedvenc mesehősüket. Eddig azonban csak velük találkozhattunk az interneten, a hercegeket sajnos méltatlanul elfedte a közbeszéd. Egy kutatás szerint a „Ha bármit kívánhatnál, mi lenne az?” kérdésre a „világbéke” és az „örök élet” után adott leggyakoribb válasz a „bárcsak láthatnám, hogyan néznének ki a Disney-hősök a való életben„. Közvetlenül megelőzve azt, hogy „ne létezzenek Adam Sandler vígjátékok!„. Na, hát meg is jöttek az elképesztően szexi hercegek. A 9gag volt olyan jó arc, hogy feldobta a netre a válogatást, amit szerintem ments le, nyomtass ki  és szögeld a falra. Hozzátenném: értük az elmúlt húsz év összes meséjét megnézném egyben. Kaja nélkül. Nyálcsorgatós képek következnek!

aladin

Filmek sorrendben: Hamupipőke, Aladin, Kis Hableány, Pocahontas, Szépség és a szörnyeteg, Csipkerózsika, Tarzan, Herkules és az alfahím: Mr. Potato Head

Itt van még jó kis kontent