Jennifer Lawrence loves Dior, új H&M ruhák. Heti divat.

Szerző: Amy

A divattervezők a milánói divathéten mutatták be új szerzeményeiket, és mellesleg lezajlott egy Oscar-díj-átadó is. Íme március első hetének történései!

Christian Dior visszatér a gyökerekhez

A híres divattervező 2017. tavaszi-nyári kollekcióját május 31-én mutatják be, de a hangsúly most inkább azon van, hogy hol. Dobpergést kérek! A választás a Blenheim-kastélyra esett, ami az angliai Woodstockban van, és Dior itt rendezte meg az egyik legelső divatbemutatóját úgy cirka 62 évvel ezelőtt. Nagyanyám akkor kezdett suliba járni, ő meg már ruhákat tervezett, ez durva!
Christian-Dior-Princess-Margaret-Blenheim-Palace-Show-1954-1-Vogue-3March16-Getty_b

page

Az Oscar leggyönyörűbb vörös szőnyeges ruhái

Nem, ezúttal nem a Saul fiáról vagy Leonardo DiCaprioról lesz szó. Tudom, hogy te is ezt láttad a Facebook-hírfolyamodban pörögni legalább két napig. Én most inkább megkíméllek ettől! A díjátadó kedvenc ruhakölteményeiről viszont képtelen vagyok nem említést tenni.

Brie-Larson-Oscars-2016-Red-Carpet-Vogue-28Feb16-Getty_b_426x639

Brie Larson Gucci sellőruhája

Cate-Blanchett-Oscars-2016-Red-Carpet-Vogue-28Feb16-Rex_b_426x639

Cate Blanchett teljesen kivirágzott ennek az Armani Privé ruhának köszönhetően

Charlize-Theron-Oscars-2016-Red-Carpet-Vogue-28Feb16-Getty_b_426x639

Charlize Theron dögös, pont!

Jennifer-Lawrence-Oscars-2016-Red-Carpet-Vogue-28Feb16-Rex_b_426x639

Jennifer Lawrence, a tüzes lány Dior ruhában nyomul

Lady-Gaga-Oscars-2016-Red-Carpet-Vogue-28Feb16-Getty_b_426x639

Lady Gaga arcára a szűzies ártatlanság ült ki a Brandon Maxwell hacukában

 

Az Oscar menői, férfi szemmel

Bár az Oscaron általában a női ruhák látványa okoz maradandó élményt, de nem feledkezhetünk meg a férfiakról sem. Akadt jó néhány fess legény a díjátadón, akik igencsak kicsípték magukat. Lejjebb haladva láthatsz képeket is róluk!

MTM2OTExNzA4OTIzODk3NDQx

MTM2OTExNzE2MTcxNjU0NzUx

MTM2OTExNzEyOTUwNDI5Mjc5

MTM2OTExNzMzMzUxNTIzOTM3

MTM2OTExNzQyNzQ2NzY0ODk3

Új H&M holmik a láthatáron

Ha te is szeretsz vásárolni a H&M-üzletekben, akkor most jól nyisd ki a szemed, akarom mondani, figyelj! Bemutatták a 2016-os őszi-téli darabokat az üzletlánc kollekciójából, ahol ezúttal a soksínűség játszotta a főszerepet. A modellek között minden testalkatból, korból és bőrszínből akadt szép számmal. Így a H&M esetében nem igaz, hogy csak olyan modellek lépnek a kifutóra, akik a bemutató előtt hetekig koplaltak. A ruhákat illetően mondjuk van pár kivetnivalóm, és talán neked is lesz, ha megkukkantod a fotókat.

MTM2OTg5NDQyMTk0OTQxNTM1

MTM2OTg5NDQyNDYzMjQ1OTE5

MTM2OTg5NDQyMTk0OTQxNTM3

MTM2OTg5NDQyNDYzMzExNDU1

MTM2OTg5NDQyNzMxNjgxMzc1

Kisszínes: csupán 14 éves a világ legfiatalabb jógaoktatója

A tinik 14 évesen általában azzal vannak elfoglalva, hogy arról álmodozzanak, bárcsak felnőttek lennének. Bárcsak ne kéne megkérdezni anyut, hogy elmehet-e a moziba, meg amúgy is a szerelem nyomorba dönt. Jaysea DeVoe esetében ez egész máshogy történt, mivel 14 évesen ő lett a világ legfiatalabb jógaoktatója. Jaysea, minden elismerésem a tiéd!

24

235

253

Képkivágás

q

Most nem Puma cipőket tervez Rihanna

Az előző héten már tudattam a világmegváltó jó hírt, hogy Rihanna Puma cipőt tervezett. Nem is lettek olyan rosszak, sőt már-már stílusosak, bevallom, elnyerték a tetszésemet. A gyártó sportos, futáshoz tervezett lábbelijei után viszont most egy teljesen más kollekciót álmodott meg Manolo Blahnikkal együttműködve. (Ha a zenélésben kevésbé találná meg a számításait a jövőben, meg is van a B terv!) A darabok nagyja farmer anyagból készült és flitterek, hímzések vannak rajtuk. A Micsoda nős combcsizmától kezdve a Szex és New Yorkos nyitott szandál fazonig kerülnek majd Londonban, New Yorkban és Hong Kongban a boltok polcaira május 5-én. Bár az áruk egészen 200 ezer forinttól másfél millióig terjed majd. Van, akinek megér ennyit?

rihanna-manolo-blahnik-scoop-030316-02 rihanna-manolo-blahnik-scoop-030316-03 rihanna-manolo-blahnik-scoop-030316-04
rihanna-manolo-blahnik-scoop-030316-05
Jennifer Lawrence arca a Dioré

Jennifer Lawrence kapcsán az első néhány jelző, ami sokaknak beugrik, az a fecsegő poszáta és a tüzes lány. Nyugalom, most érdemibb dolgokról lesz szó. Szerepet kapott ugyanis a legújabb Dior-kampányban. Pontosabban ő reklámozza a divatház új táskáit, arról nem is beszélve, hogy ő maga is majdnem minden nagyobb eseményen Dior ruhában jelenik meg. Ahogy ezt feljebb is láthattad, ez az idei Oscaron is így történt. A divatház úgy jellemzi a fiatal színésznőt a reklámban, mint „puhán elegáns és magabiztos” (jelentsen az előbbi bármit is). Nem is szeretnék velük vitatkozni, Jennifer tüneményes, a táskákat legszívesebben elrabolnám tőle. Szép marketingmunka!

Jennifer-Lawrence-Dior-Ads-Spring-2016 (1) Jennifer-Lawrence-Dior-Ads-Spring-2016 (2) Jennifer-Lawrence-Dior-Ads-Spring-2016

Itt van még jó kis kontent