A nagy fenék egészséges! Nőnapi ajándék.

Szerző: ZEN

Íme egy, a szívünknek (és még inkább a popsinknak) igen kellemes hír. A nagyobb hátsóval megáldott hölgyek nem csak okosabbak, de egészségesebbek is – állítják az oxfordi egyetem kutatói. Ha valakik, hát ők biztosan jól tudják. Lehet még ennél is jobb a napunk?

Mindannyian tudjuk-és tapasztaljuk, hogy nem egyenletesen oszlik el a zsír rajtunk. Vannak olyan testrészeink, ahol károsabb, máshol viszont kifejezetten ajánlott egy kis fölösleg tárolása. Nemrég megjelent egy kutatás, amely szerint az alsóbb fertályon – úgyis mint fenék, combok – meglepő módon egészséges egy kis plusz. Az itt lerakódó zsír ugyanis segít meggátolni néhány krónikus betegség kialakulását. Ilyenek például  a cukorbetegség vagy a különböző szívproblémák. A metódus a következő: ezek a zsírsejtek egyszerűen csapdába ejtik és bekebelezik azokat a kártékony zsírsavakat, amik később esetleg gyulladáshoz vezethetnének. Ráülnek és nem engedik őket, hogy elinduljanak és pusztítást végezzenek a szervezetünkben. Éljen!

fountain_hugh

A dolog hátulütője, hogy minél többet pakolunk a kofferbe, annál nehezebb lesz magunkkal cipelni. Tehát továbbra is figyeljünk oda magunkra, éljünk egészségesen, de ne bánkódjunk nagyon, ha van ott lent egy párnányi segítség.

Itt van még jó kis kontent