A 8 legmenőbb #hashtag az Instagramon

Szerző: Amy

Az Instagramot lassan elterjedtebbnek tekinthetjük, mint azt a szokást, hogy illik átadni az idősebbeknek helyünket a buszon. Ezzel együtt #menővé #vált #az #is #hogy #legalább #nyolcvan #hashtaget #rakjunk #képeink #alá. Ha szeretsz divatosan öltözni, akkor a következő hashtageket neked találták ki.

Nyugodt szívvel kijelenthetem, hogy szinte alig él a földön olyan ember, akinek ne lenne Instagramja. Ha valakinek nincs, akkor kétméteresre tágult szemmel, kérdő tekintettel kérjük számon az illetőt. Hiszen muszáj megosztani a világgal életünk azon értékes pillanatait, amik ezután emlékként funkcionálnak. Magyarul növelni szeretnénk az egónkat, elvárjuk a dicséretet és azt, hogy mások irigyeljenek minket. Nem véletlenül tartják az ügyetlenebbek Photoshopjának. A képek mellé pedig jópár hashtag is dukál, a divatimádók körében a következőek a legmenőbbek.

#coffeenclothes

Mindened a kávé, ráadásul van egy fancy órád, táskád, ami jól mutatna a reggeli fekete mellett? Fotózd le, és mehet is alá a #coffeenclothes.

2352

#ihavethisthingwithfloors

Kötelező felülről fényképezni, illetve a kép főszereplői a lábad meg a talaj, ami lehetőleg színes, érdekes mintát rejtsen.

35

#personalstyle

A divatbloggerek használják a legtöbbet, akik saját, egyedi stílusukat szeretnék megmutatni az Instagram népének. Használd bátran, ha neked is _egyedülálló_ az öltözködésed!

52352

#currentlywearing

Magyarul: ez van rajtam most. Azt hiszem ezt nem is kell túlmagyarázni: fotózd le, ahogy épp kinézel. Pont.

11

#stylethebump

Nyilván nem csak akkor szabad posztolni az Instara, ha épp egy két órás procedúrán estél túl, hogy a legjobb formásat mutasd. A #stylethebump a kismamák hashtagje, ezeken a fotókon kötelező a hasvillantás. Nem a szó szoros értelmében.

87

#streetstyleluxe

Ha épp nincs a közelben olyan ember, aki le tudna fotózni kívülről, akkor ragadd meg a telefonod és készíts képet a tükörben. A lényeg. hogy olyan ruha legyen rajtad, amit utcán viselsz, viszlát mackónaci.

246

#fromwhereistand

Egy fotó a saját nézőpontodból, amin egy pillanatképet mutatsz meg az embereknek. Leginkább a cipők, ruhák, órák és egyéb kiegészítők szoktak látszani a fotókon, amelyek deréktól lefelé találhatóak.

456

#curvystyle

A vékonyság már nem annyira menő, de a tökéletlenség annál inkább. Plusz kilók ide vagy oda, a teltebb alkatúak is ugyanúgy lehetnek stílusosak, mint a Victoria’s Secret angyalai.

346

Itt van még jó kis kontent