Mark Zuckerberg kollekció a H&M-től!

Szerző: Balla "Duncan" Zoltán

Április 1-e az a nap, amikor a kevésbé vicces emberek is viccesnek gondolják magukat, és sajnálatos módon elismerést is kapnak. Ha szerencsénk van, akkor viszont belefutunk egy-két jó poénba. Itt van például ez.

Az elképesztően sok rossz egyéni és vállalati humor mellett sikerült elkapni végre egy szórakoztatót, aminek még a kivitelezése is figyelemreméltó. Mark Zuckerberges H&M kollekció jön ki ugyanis, még weboldala, vállalati üzenete, meg nagy felbontású galériája is van.

zuckerberg_hm

Az oldalt magát itt találjátok, lehet bogarászni a pompás kollekcióból, amelynek tartalma egyébként „7 alap póló és egy darab kék farmer”. A koncepció üzenete, egyben a kampány címe is:

Eggyel kevesebb dolog, ami miatt aggódnod kell reggel.

Az oldalon leírják, hogy a svéd márka által most „piacra dobott” sorozat filozófiája Mark szemléletét tükrözi, vagyis azt célozza, hogy a kognitív energiáinkat minél kevésbé terheljük olyan bugyutaságokkal, mint a kreatív viselet.

zuckerberg_hm_2

zuckerberg_hm_3

„It’s just a Prank, bro!”

Az nem világos, hogy ez most akkor tényleg a H&M ofisöl poénja-e, de a logókat és az egyéb copyright szövegeket oly’magabiztossággal használják az alkotók, hogy az ember belebizonytalanodik. Az ötlet egyébként arra a jelenségre reflektál, hogy az IT világvállalatok vezetői közhelyesen bénán és egysíkúan öltözködnek.

Itt van még jó kis kontent