Öt fancy farmer tavaszra

Szerző: Amy

A farmer sosem megy ki a divatból, és pont. Szerintem még unokáink is előszeretettel bújnak ilyen naciba, annak ellenére, hogy majdnem 150 éve hordjuk. Minden szezonnak megvannak a kedvenc darabjai, lássuk, milyen nadrágban lesztek a legmenőbbek idén tavasszal.

#1 Cropped Jeans
Talán a legtökéletesebb választás a jóidő közeledtével, mivel sem nem túl hosszú, sem nem túl rövid. Pont ennek a fazonnak lehetett az elődje a ’90-es évek egyik legrémesebb ruhadarabja: a halászgatya. Ennél borzalmasabb alkotás azóta sem született, még szerencse, hogy azok az idők már elmúltak. 2016. tavaszára megérkezett a vagány halásznadrág, a cropped jeans képében. Köszönet érte!

25 12 345
#2 Boyfriend Jeans
A különösen laza lányoknak találták ki, akik nem csípik a testhez simuló skinny nadrágokat. A boyfriend jeans is a test vonalát követi, viszont a térdhez és a vádlihoz érve nem tapad rá a lábra. Ha te is lazára veszed a dolgokat, nyugodt szívvel hordhatod, mivel hanyagságot és vagányságot egyaránt sugall.

456 546 679
#3 Skinny Jeans – szigorúan fehér
Elég nagyot égnék, ha a skinny jeanst a tavasz legújabb trendjeként mutatnám be, nem is fogom. Már egy régi ismerős, ami a nők és férfiak körében is nyerő választás. 2016 tavaszán a hófehér Jaguár skinny nadrágok hódítanak. Annak ellenére, hogy fehérségüket aligha őrzik meg egy húzósabb nap végére, mégis csinosak és elegánsak. Erősen javallott!

22 568 678

#4 Mintás farmer
Újabb trend, ami visszaköszön a ’90-es évekből: a mintás farmer. Az amerikai fekete közösségekben gyakran találkozni ehhez hasonló, érdekes díszítőelemekkel. Na, most ebből lett divat széleskörben, így nem kell hozzá az USA-ig utazni, elég kimenni az utcára egy békés, tavaszi délutánon.

89ö 454 5685

#5 Rojtos farmer
A rojtos táska szintén a tavaszi szezon egyik legnagyobb kedvence, de a történetnek itt még nincs vége. A divatházak tervezői megalkották a rojtos szárú farmert, amiből lehet kapni testhez simuló, illetve bővebb darabot is. Nekem inkább a skinny változat nyerte el a tetszésemet, a bő szárú inkább hajaz egy a mezőn a nyáját terelgető juhász öltözékére.

65 99 899

To be continued a férfi változattal…

Itt van még jó kis kontent