VIva la Femme!

Napi hiszti: újabb szemöldökgyilkos trend, amit NEM akartok látni

By  | 

A környezetemben élők tudják, hogy imádom a szemöldököket. A sajátomat főleg, de másét is, ha szép. És szeretek írni is róluk, meg arról, miért oly’ fontos, hogy jól legyen elkészítve. Aztán meglátok az interneten egy ilyen botrány IZÉT, és úgy érzem, a szívem szakad meg, amiért ennyire gyászos trend van terjedőben.

Szóval a szakértők szerint ez lesz majd a 2016-os év legújabb fesztiválszemöldök mániája, mert igen, a szemöldöknek is van ilyenje. Andrew Galli mestersminkes posztolta a képeket az Instagram-oldalára, sajnos. Remélhetőleg ez a valami nem lesz népszerű egyhamar. Kifutóra még oké, de ha hétfő reggel így jönne szembe velem egy lány, alighanem hazamennék sírni egy sort. Allergiás vagyok a szemöldökgyilkosságra.

A lenti produkció amúgy könnyen elkészíthető, mivel mindössze egy barna szemceruzára van hozzá szükség, amivel függőleges vonalakat kell rajzolni a homlokhajra.

Rettenet.

https://www.instagram.com/p/BDjQh1Sm_rT/?taken-by=andrewgallimakeup

Brooke

Szeretek kávézni, írni, jó írásokat olvasni. Még mindig rendíthetetlenül meg akarom váltani a világot, és el is hiszem, hogy ez megtörténik majd egyszer. A szarkazmus összes létező formájával élek, emiatt pedig vagy utálni, vagy imádni fogsz.