Új Ray Ban, Beyoncé ruhakollekció. Heti divat.

Szerző: Amy

A cipőgyártó márkák meglehetősen belehúztak és újabbnál újabb lépőket dobnak piacra. Igaz ez a Nike-ra és az Adidasra is. A Ray Ban felhagyott régi hagyományaival és új keretbe foglalta napszemüvegeit. Még mindig nem döntöttem el, hogy tetszik-e vagy sem. Lássuk!

Fess fiatalember a Marks & Spencer kampányában

A Marks & Spencer-ről nem sokat lehetett hallani mostanában. Maximum akkor, ha egy divatbemutatón éppen felvonultatták új kollekciójukat. A boltjaikban alig lézeng egy-két ember (vagy csak nálunk nem megy ennyire a márka?), DE az tény, hogy a modellválasztáshoz és kampánytervezéshez igenis értenek.

2016-os tavaszi/nyári kollekciójukat ugyanis a brit modellel, David Gandyval szerették volna népszerűsíteni. Milyen jól is tették! David csak úgy vonzza a szemeket, minden ruha jól áll rajta, már túl tökéletes. A közölni kívánt tartalom pedig nagyon is átjön, mivel minden kép ezt sugallja: vegyél meg!

Marks & Spencer - Spring/Summer 2016

Marks & Spencer - Spring/Summer 2016

Marks & Spencer - Spring/Summer 2016

Marks & Spencer - Spring/Summer 2016

Marks & Spencer - Spring/Summer 2016

Megrendezték az iHeartRadio Music Awardsot

A legtöbb díjátadón nem is az elismerések viszik a pálmát, hanem a ruhák. Az iHeartRadio Music Awardsot harmadik alkalommal rendezték meg és a ruhadarabok láttán határozottan állíthatom, hogy a nőknél a kezeslábas volt a trendi. Tudod, amit minden csecsemőre ráadnak kiskorukban. Bár felnőttként ilyenbe bújni elég kellemetlen, mivel majdnem pucérra kell vetkőzni, ha az emberre rájön a szükség.

A férfiaknál már nem volt olyan nagy hasonlóság az öltözéket illetően. A szmoking már a múlté, és köszönthetjük a laza eleganciát. 2 Chainznek annyira durvára sikerülhetett az előző estéje, hogy egy pohár kávéval jelent meg a rendezvényen, aminek színe még az outfitjéhez is illett. Nagyon menő!

MTM3NzMxOTY0MTk0MDA2Njg3 MTM3NzMxOTYzNjU3MjY2ODQ3 MTM3NzMxOTYzOTI1NjM2NzY3 MTM3NzMxOTYzOTI1NTcxMjMx MTM3NzMxOTYzOTI1NzAyMzAz MTM3NzMxOTYzOTI1NzY3ODM5

Csoszogós papucs a GAP-től

Röviden: nagyanyám papucsa kollekció 2016. tavaszára. A GAP cipőkollekciói alapvetően sosem voltak rosszak. Stílusosak, mindig az adott trendet követik, ha éppen nem diktálják, de most nagyot kellett csalódnom. Az újonnan piacra dobott, papucsnak nevezett akármi nem tudom, milyen célt szolgálhat. Egy: nem fogja a lábat, kettő: olyan lapos, mintha a földön lépkedne az ember, három: ezt most miért kellett? Több mint 13 ezerért elég kevés élményt nyújt a viselője számára.

MTM3NjY5NjA2NjM3NTc3ODg3

A Ray Ban új napszemüveggel jelentkezik

Talán nincs is klasszikusabb napszemüveg a Ray Ban okuláréknál. Népszerűségük oka talán épp az egyszerűségükben rejlik. Ha megnézel mondjuk egy régi nyári fotót a nagypapádról, szinte biztos, hogy ott fog pihenni az orrán egy olyan szemüveg, ami most a Ray Ban márkanevet viseli. A retro stílust pedig a legújabb kollekciónál sem hagyták el. A szokásos gömbölyded forma mellett már kissé szögletes és teljesen kerek Harry Potter ihlette kerettel is összefuthatunk, amiket 175 dollárért vagyis 48 ezer forintért bárki megrendelhet az interneten. (Nem tudod melyik napszemüveg illik az arcodhoz leginkább? Itt elolvashatod.)

ray-ban-hexagonal-frame-002 ray-ban-hexagonal-frame-003 ray-ban-hexangonal-01

Visszanyúl a hagyományokhoz az Adidas

Mindig meglepődöm, mennyi ötlet merül az Adidas tervezőinek elméjében, amiket mind meg is valósítanak. Bár a friss kollekciónál nem újítottak, hanem visszanyúltak a régi gyökerekhez, a Boston Super tornacipőhöz. Így született az Adidas Originals’ új darabja, az EQT Support 93. Bár külalakra inkább a New Balance lépőkre hasonlít, de színvilágát tekintve mindenképp az Adidas viszi a pálmát.

adidas-originals-boston-eqt-support-93-02 adidas-originals-boston-eqt-support-93-03 adidas-originals-boston-eqt-support-93-06 adidas-originals-boston-eqt-support-93-07

Beyoncét sem kerülte el a ruhatervezői láz

Azt hiszem, nem tudunk olyan sztárt mondani, aki ne kóstolt volna már bele a ruha, illetve cipőtervezésbe egy kicsit. Nemrég még Rihanna Puma cipőitől volt hangos a sajtó (amiről itt írtam korábban), de most megérkezett Queen B is a tervezők közé. Női sportruházati kollekcióval rukkolt elő, ami az Ivy Park nevet viseli, kislánya után. Szerintem nagyon pöpecre sikeredtek a darabok, nagyon Beyoncésak. Végtére is, ha valaki tudja motiválni a fiatal nőket, hogy mozogjanak, akkor az biztos, hogy ő.

A nagyon durván megnyerő fotósorozat mellé Beyoncé kisfilmet is készíttetett, ami valljuk be, eladja magát.

342 beyonce-ivy-park beyonce-ivy-park-01 beyonce-ivy-park-02 beyonce-ivy-park-03 beyonce-ivy-park-04

Itt van még jó kis kontent