Az egyetlen, legmenőbb frizura idén. Kérdőjel.

Szerző: beautyFY

Oké-oké, 2016 zorall hajtrendjeiről ment már ki pár anyag az elmúlt időszakban, de egyik kedvencünk, a Hairstyleonpoint jósolt egy őszintét arról, mi most az önmagában való, egyedüli királyság.

Hát ez.

haj2016_01

A fazon tulajdonképpen egy ’90-es évek Leo DiCaprio stílustanulmány, kissé modernizálva. Van is itt egy összehasonlítás, ahol feltehetően

a modell srác feje sem véletlenül idézi minden tragikus szerelmi afférok kultikus hősét, az óceánjárós házasságtörések csillagszemű védőszentjét.

Ikertornyok.

haj_2016_04

2016 edisön …

leo_03

… és az originál

A korábban a félhosszú hajak aktuális divatjáról írt anyagban sok helyen említettük a fül magasságában röviddel (max 3-assal) kezdődő, egészen a halántékig finom átmenettel vágott hajak trendjét. Ebben az esetben is ez a különbség a ’90-es évek divatja és a modern, igényesnek számító megjelenés között: az oldalt csapzottan hosszúra hagyott helyett ápoltan rövidre szedett séró. Erre az alapra nagyon kreatívan tudsz építkezni, függően persze attól, meddig volt türelmed megnöveszteni fent. Ha minimum 8-10 centi már van, akkor jöhet a móka. Egyébként átlagosan havi 1,2 – 1,3 centit nő a hajad, ez alapján tudsz kalkulálni.

haj_2016_02

haj_2016_03

A hajszálak vastagságától és a haj általános kezelhetőségétől függően érdemes valamivel fixálni, pláne akkor, ha a fenti képeken látott, hátrafelé szárított verzió mellett döntesz. Ha a hajad hosszú, de vastagszálú és nehezen bánsz vele, érdemes lehet kipróbálni úgynevezett hajsimító krémeket/szérumot/whatever, amik ilyenkor sokat segíthetnek a formázásban.

haj_2016_05

via Hairstyleonpoint

 

Alert!

Közben nyitottunk egy saját szalont. Több infó és bejelentkezés itt, az üzlet Facebook csoportja meg itt. Szép hely, jó a zene, és hát, na… elég jól is nyomjuk.

Itt van még jó kis kontent