Itt a legjobb SOS megoldás a túl szűk cipőre!

Szerző: ZEN

Este van, felöltöztél, kész a smink és a haj, a barátnőkkel megittátok az összes bemelegítésre szánt koktélt, indulás, jöhet a taxi. Nagyon gáz ilyenkor realizálni, hogy bizony az outfithez választott cipellő szorít. Ne ess kétségbe! Elő a hajszárítót, a csajok meg igyanak egy utolsó utáni kört.

A teendőd a következő az Observer újságírója, Sian Berry szerint:

„Vegyél fel néhány pár zoknit és bújj vissza a cipődbe. Sajnos eleinte szenvedni fogsz, mert így aztán ultra szűk lesz, de a hatás nem marad el! Kezdd el hajszárítóval fújni azokat a részeket, ahol a legjobban szorít. Amennyire tudod, mozgasd közben a lábujjaidat, hogy jobban táguljon. Hagyd magadon, amíg kihűl, aztán leveheted a zoknikat. (Ugye, máris jobb!)

hairdryer

Próbálj egy kicsit sétálgatni, és ha kényelmes, akkor készen  is vagy, jöhet az éjszaka! Ha nem, akkor újra elő a zoknikkal és jöhet a második menet.”

Kis okosság: ha vizes lesz a bőrcipőd, óvatosan a szárítással, mert könnyen megtörhet az anyag. Kerüld a radiátort vagy a kandallót! Tömd meg a belsejüket újságpapírral, ez lesz a tuti megoldás, így a formájuk is megmarad.

Itt van még jó kis kontent