Itt a legjobb tetkós app!

Szerző: Balla "Duncan" Zoltán

Amikor azt kérdezik az embertől, mi lesz rátetoválva, még magabiztosan válaszol, de amikor azt, hogy miért, akkor könnyen bekósul. Az Ink Hunter az ötletes megoldás azoknak, akik nagyon elszántak abban, mit akarnak varratni, de annyira azért mégsem.

 

A startupok korában az ember hozzászokott, hogy az induló szoftvercégek 97,6 %-a egy már létező programot akar megcsinálni forradalmi újításokkal, például úgy, hogy az egyik ikont átrakja máshová, a másikat meg lejjebb. Így lesz kész a négyezredik fotós applikáció, a sokmilliomodik szelfiaggregátor, vagy éppen a negyvenhétezredik billentyűzet Androidra.

Mintha ott lenne

Az Ink Hunter ennél azért kicsit kreatívabb: az elhelyezni kívánt tetkót képzeli helyetted a karodra, nagylábujjadra, ágyékodra, vagy bárhová, ahol látni kívánod. Működése egyszerű, praktikus és eredményes. Megjelölöd neki, hova kéred majd a tintát, kiválasztod az előre betárazott ábrák közül azt, amelyik a legjobban hajaz a véglegesre (vagy feltöltesz egy saját grafikát), és voilá!

magic

Az a különösen menő benne, hogy nem csak egy statikus fotóra húzza rá az ábrát layerként, hanem a megjelölt hely alapján, egy augmented reality megoldásnak hála pontosan elhelyezi a térben, így forgatható is.

Az app tök új, a hivatalos oldalra két hete tették fel, szóval minőségi review-t még nem találtunk róla, szart viszont igen. Ingyen van, lehet rámenni, de egyelőre sajnos csak iPhone-on.

 

via Mademan

Itt van még jó kis kontent