A jó tanács, amire minden kávéimádónak szüksége van

Szerző: ZEN

Minden egyes reggel, ahogy a nap első sugarai megsimítják az arcom, már pattanok is ki az ágyból, frissen, üdén, készen arra, hogy egy újabb napot hódítsak meg. NOT!

Legalább háromszor kinyomom az ébresztőm, mire nagy nehezen kikászálódom a párnák közül. Tudom, hogy mennyi idő a zuhany, az öltözés, a haj(!), de a legfontosabb sosem fér bele.

A JÓL MEGÉRDEMELT REGGELI KÁVÉM

coffee-animated-gif-13

Igaz, hogy van otthon szuper főzőm, de egész egyszerűen negatív idő alatt nem tudok elkészülni – és még kávézni is. Mit csinálok helyette? Horror pénzekért iszom rosszabbnál rosszabb löttyöket kávézókban a munkahelyem felé vagy még vállalhatatlanabbakat az irodában. Ahelyett, hogy otthon, nyugiban, kicsit relaxálva innék a napi rohanás előtt egy szívemnek igazán kedveset. Tudjátok, mi a titok?

Készítsétek be a kávéfőzőt előző este!

Igen, ennyire banális a megoldás. De valahogy mégsem próbáltam eddig. Pedig működik! Bármilyen géped is van otthon, készítsd elő annyira, hogy csak a gombot kelljen megnyomnod.

Tehát: fölkel, kikászálódik, megnyom, élvezettel megissza, közben felkészül a napra.

Ennyi a titok, sőt, ha van időzítő is a masinádon, akkor egyenesen a kávéillat fog felébreszteni. Ennél már csak az lehet jobb, ha a pasi hozza ágyba a friss, gőzölgő reggeli kávét. Proper reaction:

THANK_GOD

Itt van még jó kis kontent