Lábkontúrozás, amire pont semmi szükséged

Szerző: Brooke

Értem én, hogy mindig ki kell találni valami újat, amivel néhány makeup artist megbotránkoztathatja a világot. Hírnév, még több követő Instán és Facebook-on, kinek mi. De az, hogy ilyen bolondságokat találnak ki, mint a lábkontúrozás, már nekem is egy kicsit sok, pedig odáig vagyok a sminkelésért.

Szóval történt egyszer, hogy görgettem az Instagramot, és felfigyeltem egy videóra, ahol a lábfejeket kontúrozzák. Gyakorlás szempontjából még nem is lenne hülyeség, de könyörgöm, miért pont a lábat?! Mármint ki az, aki ki akarja sminkelni a lábát? Tegyük fel, megcsinálja, majd felvesz egy papucsot. Az egész elkenődik, lejön, csúnya lesz, és egyszerűen koszos hatást kelt. Ja, végül is, ha vízálló alapozó van, akkor papucsálló is. Tök logikus.

 

Azonkívül, hogy ezzel a beautyhack-el eltüntetheted a foltokat és a kékes ereket a lábadról, sok értelmét nem látom. Amennyiben borzasztóan égető késztetést érzel arra, hogy kontúrozd a lábad, megteheted. A videóban jól látszik, mit hova kell kenned, hogyan kell árnyékolnod, ésatöbbi. Első körben szerintem inkább maradjunk az arc kontúrozásánal. Abból akkora baj úgysem lehet.

Itt van még jó kis kontent