BeautyHack

Szivárványpillák, amik nélkül nem is vagy igazi király(lány)

By  | 

A szépségipar folyamatosan újabb és újabb termékekkel bombáz minket, fogyasztókat, mi pedig kénytelenek vagyunk kipróbálni mindent, ha el akarjuk hinni, hogy valami tényleg működik, vagy épp halál ciki. A szivárványos szemöldöktrend már nagyjából fél évvel ezelőtt felütötte fejét az Instagramon, most pedig megjelent a trónfosztó, a szivárványszínekben pompázó szempillatrend is.

A DesignTaxi gyűjtötte össze a #rainbowlashes hashtag alatt futó képeket olyan szempillákról, amelyek színesek, hosszúak, és ha nem lenne május, azt hinném, farsangra vagy halloweenre készülnek a beauty guruk. De nem, mert ezeket a műszempillákat bármikor viselhetjük mi magunk is. Színes szempillaspirálokat itthon is lehet kapni, bár az olyan extrák, mint a sárga vagy a kék, csak macerásan elérhetők. Műszempillát is használhatunk, ezekből szerintem még bővebb a választék. Hétvégi buliba nem rossz választás, hiszen kiemeli a szemet, illetve nem is kell két kiló szemfestéket használnod, a szempilla már önmagában igéző tekintetet ad.

Általában nem szoktam szeretni az ehhez hasonló dolgokat, de miután többször végignéztem a képeket, rájöttem, hogy van, amelyik jól néz ki. Abban még nincs semmi, ha a pilláid kívül lilák, és a szemzug felé sötétednek. Ha a hajad lehet ombre, a szempillád miért nem? Az száz, hogy ilyen pillái nem lesznek a csajnak, akit utálsz. Meg másnak se nagyon… De az egyediség mostanában úgyis trendi, néha kipróbálhatod.

#colouredlashes #rainbowlashes #lashartist #lashextensionsyeppoon

Lashed Beauty (@lashedbeauty) által közzétett fénykép,

Brooke

Szeretek kávézni, írni, jó írásokat olvasni. Még mindig rendíthetetlenül meg akarom váltani a világot, és el is hiszem, hogy ez megtörténik majd egyszer. A szarkazmus összes létező formájával élek, emiatt pedig vagy utálni, vagy imádni fogsz.