Akarsz virágoskertet a hajadra? Itt a megoldás

Szerző: Brooke

Vannak hajtrendek, amik jól néznek ki. Ilyen például az ombre, a balayage és holnap reggelig sorolhatnám őket. Aztán ott vannak azok a hajtrendek, amik semleges érzést váltanak ki belőlem, soha nem próbálnám ki és csak a szemöldökömet húzogatom, miközben nézem őket. Na, ez a mostani (is) pont ilyen.

Őszintén szólva, már meg sem lepődöm ezeken a hajcsodákon, amik napról napra megjelennek az Instagramon vagy Facebookon, mert volt már trendi a szivárványos haj, meg a csillogós fejbőr is, szóval… Van itt minden. A mostani hajtrend, ami nélkül nem mehettem el sokk szó nélkül, az ez:

  Ez az egész „trend” Janine Ker nevéhez fűződik, aki Instagramra pakolja fel azokat a képeket ilyen és ehhez hasonló kreálmányairól. Lényegében a haj legfelső rétegére fest valamilyen mintát. Mi benne a poén? Hogy nem tartós, egy mosás után kijön a hajból a szín. Némelyik nagyon durván kreatív, egy-kettő kimondottan jól néz ki. Ám ha van hajszín, amihez tényleg lehetetlen öltözni, akkor az pont valami ilyesmi. Mármint ki akar egy virágoskertet hordani a fején? A hajba borotvált (színes) mintákkal még úgy ahogy kibékültem (itt elolvashatod), de ezzel a valamivel nem feltétlen tudok (és nem is akarok) azonosulni. Lényeg a lényeg, extrém, feltűnő, és lehet ügyesen is csinálni. A lentiek némelyike egyébként borzasztóan nagy odafigyelést és ügyességet igényel a fodrász részéről.

Itt van még jó kis kontent