Fekete Katy Perry-rúzs, a Nike Starbucks-cipője. Heti divat.

Szerző: Amy

A zenészek között mostanában hatalmas menőségnek számít, ha a zenei karrieren kívül más területen is képes megállni az ember. Katy Perry fekete rúzst dobott a piacra, Miley Cyrus pólókat gyárt, ja és a Nike úgy döntött, hogy Starbucksos kollekcióval bővíti a cipők sorát. 

Miley Cyrus éneklés helyett pólókat tervez

Az énekesnőről az utóbbi időben nem lehetett túl sokat hallani (botrányos viselkedésén kívül), sőt, az is meglepetésként ért mindenkit, hogy kiadta soron következő ötödik albumát. Ennek ellenére Miley kicsit sem vett vissza a tempóból, sőt, komolyabban kezdett el aktuális társadalmi problémákkal foglalkozni. Aki ismeri az amerikai politikát, hallhatott már a Planned Parenthood intézményéről, amely az Egyesült Államok legrégebbi abortuszklinika-hálózata, és a ’70-es évek óta már állami támogatásban is részesül. Itt hajtják végre a legtöbb terhességmegszakítást, ami miatt időről időre kiváltja a lakosság mélyen vallásos részének ellenszenvét. (Volt is egy lövöldözés nemrég több halálos áldozattal.) Na, egy ilyen témába tenyerelt Miley, aki Marc Jacobsszal karöltve tervezett Planned Parenthood-pólókat, amiket már online és a boltokban is meg lehet vásárolni.

A New York-i székhelyű művésszel, Marilyn Minterrel dolgozott együtt, hogy egy provokatív dizájnt hozzanak létre, ami sikerült is. Már ha az provokatívnak mondható, ha egy belehelt üvegfal mögött állva nyalogatja az üveglapot. Igen, az. A felirat egyébként „pro choice”, vagyis „szabad választás”, ezzel utalva a nők elidegeníthetetlen jogára abban, hogy maguk döntsék el, élni kívánnak-e a terhességmegszakítással. Mindegyik póló 50 dollárba, vagyis több mint 14 ezer forintba kerül, na, de a szállítás ingyenes. Éljen!

51144b10-fe09-0133-e73b-0a315da82319
09ae7210-fe09-0133-f1af-0aacbc4f5d01
2
1

Egy kis olasz stílust hoz Angliába a Gucci

A divatmárka június 2-án érkezik meg Nagy-Britanniába, amikor is Alessandro Michele bemutatja 2017-es kollekcióját a Westminsteri apátságban, ami már önmagában nagyon különlegesnek mondható. A Gucci viszont nemrég hozta nyilvánosságra a fényképeket a férfi kollekciójukról, amikről a fotókat az angliai Cotswoldsban lőtték. Bár a márkát Olaszországban alapították 1921-ben, a legújabb ruhadarabok zöme most mégis a 60 évvel ezelőtti Angliát idézi. Good job!

1020 (1)
1020 (2)
1020 (3)
1020
1020 (7)
1020 (6)
1020 (5)
1020 (4)
Az idei amfAR-gála legszebbjei

A cannes-i filmfesztivál egyik fénypontja az amfAR-gála, egy jótékonysági rendezvény, ami egy fontos ügyre, az AIDS elleni harcra szeretné felhívni a figyelmet. Idén a világsztárok mellett magyar modellek is megjelentek, Palvin Barbi és Mihalik Enikő, akik őszintén szólva kicsit sem lógtak ki a sorból. De inkább beszéljenek a képek, és jöjjenek azok a hölgyek, akik a legszebb ruhákban tették tiszteletüket a gálán!

adriana-lima-vogue-20may16-rex_b_426x639
alessandra-ambrosio-vogue-20may16-getty_B_426x639


bella-hadid-vogue-20may16-rex_b_426x639
julia-restoin-roitfeld-vogue-20may16-rex_b_426x639
jourdan-dunn-vogue-20may16-rex_b_426x639
heidi-klum-vogue-20may16-rex_b_426x639

doutzen-kroes-vogue-20may16-rex_b_426x639
Katy Perry és a fekete rúzs esete

Katy Perry volt a 2015-ös év legjobban megfizetett zenésze 135 millió dollárral (inkább le se írom, ez forintban mennyi), de ahogy a mondás tartja: pénzből sosem elég. Az énekesnő a további anyagi gyarapodás zálogát abban látja, hogy fekete rúzst dobjon a piacra, ami a Perry Panther nevet viseli, és 6.94 dollárért, vagyis potom kétezer forintért megvásárolható. Mivel a fekete mostanában nagyon is divatos, joggal hihetjük, hogy pont úgy fogják elkapkodni, mint Kylie Jenner Lip Kitjeit.

6
46
A Nike Starbucksos deszkás cipőkkel rukkolt elő

A sportoláshoz kell a cipő, ahhoz pedig, hogy reggelente felébredjünk, kell a kávé. A kettő kreatív (vagy éppen erőltetett) vegyítését találta ki a Nike azzal, hogy egy a Starbucksszal közös kollekciót dobott piacra. A sneaker felső része vászonból van, kávébarna színű, míg a talp és a belső a Starbucks jellegzetes zöld árnyalatára reflektál. A leírtak alapján talán azt hinnéd, hogy nagyon művi hatást kelt a lépő, pedig éppen ellenkezőleg: elég király. iPades bringások, szevasztok!

nike-sb-starbucks-01
nike-sb-starbucks-02
nike-sb-starbucks-03
nike-sb-starbucks-04
Okosdzseki a Google-től és a Levi’stől

Nem túl hétköznapi, hogy egy ruházati márka, nevezetesen a Levi’s összeálljon a techóriás Google-al, de megtörtént, és a végeredménye a  Jacquard by Google Trucker Jacket nevet viselő okosdzseki. Segítségével bárhova el lehet jutni, mert a cucc információval szolgál a látogatásra érdemes helyekről a közelben, zenét lehet vele váltani és hívásokat fogadni. A multi-touch érzékelőket a dzseki szövetébe szövik bele, ami tulajdonképpen egy hordható számítógéppé varázsolja. A teszteléseket már idén ősszel megkezdik, de a vásárlók csak 2017. tavaszától juthatnak majd hozzá.

https://www.youtube.com/watch?v=yJ-lcdMfziw

Itt van még jó kis kontent