Ausztrál divathét, Pharrell az Adidas-szal nyomul. Heti divat.

Szerző: Amy

Már az előző heti divatban is említettem, hogy rokonszenves hírességeink mostanság gyakran belecsöppentek a divatvilágba. A „because I’m happy” Pharrell Williamse az Adidasnál bontogatja nem létező szárnyait, ahogy az eddig még cipőket tervező Rihanna is a Diornál kötött ki.

Újabb H&M-koprodukció

Emlékszel még, amikor tavaly novemberben megérkeztek hazánkba is a H&M x Balmain kollekció darabjai? Egy komplett Fővárosi Nagycirkusz materializálódott a Vörösmarty téren, amit mindmáig nem teljesen értek. A svéd divatcég viszont úgy döntött, hogy a 2010-es Lavant, 2013-as Marant és a 2015-ös Balmain együttműködéseket követően most a Kenzo párizsi divatmárkával tesz egy próbát. A ruhadarabok a múlt évhez hasonlóan szintén novemberben érkeznek a boltok polcaira, de annyit már tudni lehet, hogy női és férfiruhákat, illetve kiegészítőket is tartalmaz majd a H&M x Kenzo kollekciója. Can’t wait!

Kenzo-HM-Tease-800x456
Rihanna a Dior arca

Igen, Rihanna az egyik olyan celebritás, aki amellett, hogy elég jól megfizetett énekesnő (2015-ben több mint 73 millió dollár lett a nettó vagyona), a divatcégeknél is elég kelendő. Kezdődött a sor először a Puma Fenty-projekttel, ahol nagyon menő szőrös papucsokat tervezett, majd folytatódott a farmeros, combig érő Manolo Blahnik cipőkkel. Most pedig a Diort sikerült rendesen kihúznia a szarból.

giphy

 

Tudniillik, a divatháznak már több mint fél éve nincs kreatív igazgatója, miután Raf Simons távozott. Túl sok volt neki a meló, mivel évente 6 kollekciót kellett elkészítenie, és akkor most engedtessék meg, hogy számoljak egy kicsit fejben. Ez azt jelenti, hogy nagyjából 5 hete volt egynek a megtervezésére, ami több mint megerőltető. A márka csakis úgy tudta megőrizni vezető pozícióját, ha egy olyan húzónevet mutat fel, akit a divatbolondok nemcsak ismernek, de szeretnek is.

Itt jön a képbe Rihanna, akinek kollaborációját a Diorral nem verték nagy dobra. Míg a legtöbb ilyen együttműködést hosszas és bonyolult kampányok sorozata övezi, a RiRi-féle már mindenkit meglepetésként ért. Az énekesnő napszemüvegeket tervezett, amelyek kaphatóak lesznek ezüst, rózsaszín, kék, zöld és piros színben csupán 840 dollárért, vagyis 235 ezer forintért. Na, meg lesz egy 24 karátos arannyal bevont okuláré is, amit 1950 dollárért − 547 ezer forintért − dobnak majd a piacra. Szinte ajándék!

rihanna-dior-sunglasses-00001
rihanna-dior-sunglasses-1
rihanna-dior-sunglasses-2
rihanna-dior-sunglasses-3
rihanna-dior-sunglasses-4
rihanna-dior-sunglasses-5 rihanna-dior-sunglasses-6
Mercedes-Benz Fashion Week legszemrevalóbb edzőcipői

Az szinte bizonyos, hogy a a casual sneakerek között az egyszerű fekete és fehér Converse cipők örvendenek a legnagyobb népszerűségnek világszerte, de ne menjünk el az egyéb márkák darabjai mellett sem. Arról nem is beszélve, hogy országonként tök különböző típusú lépőket preferálnak jobban. Míg itthon nagyon fancynek számítanak a slip onok, Amerikában az Air Jordan-féle kosaras cipők mennek a legjobban. A Mercedes-Benz Fashion Week ausztrál állomásán bepillantást nyerhettünk abba, hogy arrafelé milyen darabok számítanak a legmenőbbnek. Lássuk!

best-sneakers-worn-mercedes-benz-fashion-week-australia-2016-1
best-sneakers-worn-mercedes-benz-fashion-week-australia-2016-3
best-sneakers-worn-mercedes-benz-fashion-week-australia-2016-2
best-sneakers-worn-mercedes-benz-fashion-week-australia-2016-4
best-sneakers-worn-mercedes-benz-fashion-week-australia-2016-5
best-sneakers-worn-mercedes-benz-fashion-week-australia-2016-6
best-sneakers-worn-mercedes-benz-fashion-week-australia-2016-7

Nude fehérneműk minden alkatra és bőrszínre

Ahhoz már hozzászokhattál, hogy a „fogadd el magad” és az „úgy vagy szép, ahogy vagy” üzenetű kampányok nagyon is népszerűek az utóbbi időben. Önbizalmat adnak azoknak a nőknek (és férfiaknak), akiknek szükségük van rá, de még több támadási felületet is biztosítanak, mivel rengeteg önjelölt, világmegváltó személyi edző és táplálkozási szakértő értelmezi ezt az üzenetet az egészségtelenség propagálásaként, és megy át offenzívbe. De most próbáljuk meg ezt elfelejteni egy percre!

A Los Angeles-i székhelyű márka, a Naja új kampánya a Nude For All nevet kapta, amiből már te is kikövetkeztethetted, hogy a testszín különböző árnyalataival játszadoztak a fehérneműk megtervezésénél. De ami még ennél is fontosabb, hogy a kampányban hétköznapi nők kaptak szerepet. Különböző testalkatok és bőrszínek, ami a nude hét árnyalatát eredményezte, íme!

037_Wallscape_BEDFORDweb_naja.co.0.0
A 2016-os Billboard Music Awards remekei

Már hónapok óta csak a díjátadóktól vagy egyéb rendezvényektől hangos a sajtó. Volt már itt cannes-i filmfesztivál, Oscar, Golden Globe és Met-gála, de hogy senki ne szenvedjen hiányt, megrendezték az idei Billboard Music Awardsot is. A választott ruhák a legtöbb esetben egyáltalán nem voltak kirívóak, inkább az alkalomhoz illők, mind nők és férfiak tekintetében.

Bár az tisztán látható, hogy nem túlzottan ragaszkodnak már az eleganciához, sokkal inkább a kényelem az, ami dominál. Valaki viszont légyszí’ árulja el nekem, hogy mi történt Britney arcával! Első ránézésre úgy fest, mintha a londoni Madame Tussaud panoptikumában készülő (de még el nem készült!) Spears-viaszfigura tekintene vissza ránk, de nem. Ő az eredeti!

MTM4ODU0MDMyOTkwMDIxNTA3
MTM4ODU0MTU0NTkxMjgzMDc1
MTM4ODU0NDg2OTE0Mzc3NjAy
MTM4ODU0ODExMTg0NDczOTg2
MTM4ODU1MTM1OTkxNTA2ODE5
MTM4ODU1MzU0NDk3ODM2OTMw
MTM4ODU1NzU0NDY2NjAwODM1
MTM4ODU2MjY5ODYyNjc2MzU1

Pharrell Williams cipőit csak úgy elkapkodták

Az Adidas legutóbb Kanye Westtel készített közös projektet, aminek eredményeként kaptuk a Yeezy cipőket. A német márkának ennyi még nem volt elég, és Pharrell Williamsel is együttműködik a Pink Beach nevet viselő kollekció erejéig. Az Adidas Originals cipőcsaládhoz tartozó Pink Beach első darabjait szinte instant elkapkodták, szükség volt egy második kiadásra is. A slip on és a fűzős lépők egyébként viszik a prímet, és személy szerint nekem jobban bejönnek, mint Kanye kollekciója. Dehát kinek a pap…

pharrell-pink-beach pharrell-pink-beach-1 pharrell-pink-beach-2 pharrell-pink-beach-3

Itt van még jó kis kontent