A srác, aki Miley Cyrus tetkói miatt nem talál csajt :-(

Szerző: Balla "Duncan" Zoltán

Bemutatjuk a nap vesztesét, a fickót, aki telinyomta magát Miley Cyrus-tetkókkal, és csodálkozik, hogy nem talál barátnőt. Hát ez rohadtul meglepő, Carl!

miley_tetko_03

 

A 43 éves Carl McCoid valamiért úgy döntött, hogy az énekesnő iránti rajongását a bőrére számolatlanul varratott tetkókkal juttatja kifejezésre. Most úgy érzi, hogy saját teste ejtette rabságba, ezért leszedeti a Cyrushoz kapcsolódó dalszövegeket, idézeteket és portrékat ábrázoló pompás alkotásokat. Az ok prózai:

nem talál csajt, aki komolyan venné ezekkel a testén.

 

A háromgyermekes családapáról egyébként rajongásának tárgya maga is nyilatkozott pár éve, akkor kimondottan ijesztőnek és rondának nevezte a cirka 2700 dollárért (kb. 700 ezer forintért!) készített alkotásokat. Carl elmondta, rendkívül elkeseríti, hogy amikor randizni próbál, a szó előbb-utóbb mindig a telepingált bőrfelületére terelődik, onnantól pedig elég nehéz dolga van a hódítással.

Brühühü

Az úr maga is elismeri, hogy az − akkor még − tinibálvány iránti lelkesedése kissé megszaladt 2010 óta, és nem érdekli, hogy mennyi szívással jár, de megszabadul bohó múltjának fájó mementóitól. Minden megtakarítását arra költi, hogy lézeres beavatkozásokkal lepucolja magáról az emlékeket, amiket minden megtakarításából magára rakatott, kezdve a legméretesebb portréval. Valahogy így:

miley_tetko_01

Sok sikert!

Forrás és képek: hulldailymail

Itt van még jó kis kontent