Hihetetlen hajkreációk egy mesterfodrász kezeiből

Szerző: Brooke

Legyen szó bármilyen hajszínről vagy hajtípusról, mindenből lehet valami egészen hihetetlen frizurát alkotni. Ez egy orosz mesterfodrásznak durván jól sikerült, hiszen olyan kreációkról készült képeket pakol fel az Instagramjára, amik igencsak túlmutatnak a YouTube-on található ‘how to’ videók átlagnívóján.

Ha eddig tehetségtelennek érezted magad hajformálásban, akkor most már a sírodat is áshatod. Ha lejjebb görgetsz, a szépségtől fogod elsírni magad. Aztán meg attól, hogy neked ezek jó eséllyel soha nem fognak sikerülni. Nyugi, én még egy normális copfot sem tudok csinálni magamnak, nemhogy kalapot a hajamból (utolsó videó).

Georgiy Kot meseszép hajakat készít. Nem tudom, hogy varázslatról vagy egyszerű komoly tehetségről van szó, de az biztos, hogy beleszerelmesedtem ezekbe a képekbe. A legtöbb frizura parókákból készül, viszont vannak olyan videók, amelyeken nők haját készíti el. Így nem lehet belekötni abba sem, hogy esetleg a paróka hajszálait könnyebb formázni, blablabla.

Íme a csoda, ami a hajvasaláson és göndörítésen  messze túlmutat.

Még több képet itt találsz, a teljes cikket pedig ezen a linken éred el.

 

Alert!

Közben nyitottunk egy saját szalont. Több infó és bejelentkezés itt, az üzlet Facebook csoportja meg itt. Szép hely, jó a zene, és hát, na… elég jól is nyomjuk.

Itt van még jó kis kontent