A rúzskihívás, amit próbálj meg nem kipróbálni

Szerző: Amy

Halvány lila gőzöm sincs, miért találta ki valaki a következő, vírusként terjedő netes kihívást, de lenne hozzá egy-két kérdésem. 

Annyi, de annyi internetes challenge volt már, hogy a két kezem is kevés lenne, ha össze akarnám számolni őket. Bár nem tudom, hogy az efféle szórakozás milyen pszichológiai mechanizmussal működik, de gyaníthatóan a feltűnési kényszerhez van köze. Persze szóba jöhet még az unaloműzésnek és az elégséges szellemi kvalitások teljes hiányának klasszikus kombinációja is. Nézzük először, milyen remek kihívások voltak eddig.

1. Cinnamon challenge, avagy egyél meg egy kanál őrölt fahéjat anélkül, hogy megfulladnál innál.

Lbry6v

2. Chubby Bunny challenge, vagyis tömj minél több mályvacukrot az arcodba!

bvDDxb

3. ALS Ice Bucket challenge, aminek némi értelme is volt, mivel az ALS betegségben szenvedő emberek megsegítésére indították még annak idején. Egy jelképes pénzösszeget ajánlottak fel jótékony célra, majd a vállalkozó szelleműek nyakon öntötték magukat egy vödör jeges vízzel. Aztán másokat is felkértek arra, hogy tegyenek ugyanígy.

Jimmy-Fallon-GIF1

4. Highlighter challenge, aminek lényege, hogy csak highlighterrel festheted ki az arcodat.

5. Az ötödik pedig a legújabb nonszensz: a rúzskihívás, vagyis Liquid Lipstick Challenge

A rúzskihívást egy beauty-vlogger, Amy Macedo ötlötte ki és a highlighter challenge „koncepcióját” használta fel. A teljes arc kisminkeléséhez csak folyékony rúzst lehet felhasználni. Ahhoz kétség sem fér, hogy a végeredmény tök jól néz ki, és sok tehetséggel áldotta meg a sors a leányzót, csakhogy nem véletlen használunk külön termékeket a szánkra, az arcunkra vagy épp a szemünkre. Nem tudom, mennyire örült a szemöldöke annak, hogy Kylie Jenner LipKitjét kente rá… De azért a kivitelezésért illeti némi elismerés!

Itt van még jó kis kontent