Parák és tapasztalat: így vedd meg életed fehér nadrágját!

Szerző: Brooke

Tavaly nyáron a negyven fokos kánikulát simán kihúztam fekete cuccokban. Jó, átszenvedtem az egészet. Idén azonban újult erővel vetettem bele magam a normálisan kinéző nyári ruhák utáni kutatásába, és rá kellett jönnöm, nem biztos, hogy még egyszer bevállalnám az all black everything lookot a legmelegebb hónapokban. Ezért beszereztem pár fehér ruhaneműt is.

Kezdődött akkor és azzal, amikor felismertem a tényt, hogy a tervezők nem igazán dobnak új fekete cuccokat a polcokra nyáron. Beletörődtem hát, hogy bármennyire nem szeretek színes ruhákat viselni, kénytelen vagyok magamra aggatni valami világosat, ha ki akarok menni az utcára. Így jöhetett szóba egy fehér nadrág beszerzése is, amely komoly kétségeket vetett fel bennem, már csak amiatt is, hogy a fehér szín állítólag kövérít. A Popsugar összeszedte az alapokat, én meg hozzátettem a paráimat és a tapasztalataimat, hogy te is megvehesd életed fehér nadrágját.

large

#1 Skinny vagy nem skinny?

Nem skinny, ha nem akarsz megsülni. A trapéznadrág, ami kislány korodat is végigkísérte most ismét divatos, szóval nyugodtan szerezz be egy ilyen darabot. Stílusos, laza és nőies. Mindezek mellett pedig jól szellőzik, így nem ragad a lábad a nadrághoz. Kényelmes, praktikus viselet, ami egy aranyos szandállal vagy sportcipővel, saruval is remek választás. Rohanós hétköznapokra kellhet-e ennél több? Na, ugye. Meg ugye ott van még a térdnadrág is, ami jól jöhet.

Ha azonban nincsenek modellvékony lábaid, olyan nadrágot válassz, aminek a szára nem bővül, hanem egyenes vagy skinny. Utóbbi kettő ugyanis optikailag vékonyítja a lábszárat.

noaezu-l-610x610-shirt-outfit-cardigan-strappy-strappy+heels-fashion-white-white+jeans-ripped+jeans-ripped-distressed+high+waisted+jeans-distressed+denim-distressed+jean-denim-jeans-distressed+clot

#2 Anyagválasztás

Szerintem számodra is egyértelmű, hogy a vastagabb anyagból készült nadrágokban durván meleged lesz. És igen, legyen szaggatott, laza, de nőies. A vékony anyagú nadrágok lesznek idén nyáron a legjobb barátaid.

Mindenképp olyat válassz, ami jól szellőzik és nem ragad a testedhez! A kemény anyagú nadrág például bevághat ott is, ahol nem akarod. A rugalmas textilből készült nacik viszont kényelmesek, praktikusak és nem csak nyáron, de tavasszal és ősszel is viselhetők.

Ha magasított derekú nadrágra szavazol idén nyáron, semmi akadálya. Jól néz ki, nőies és crop top-pal is bátran felveheted.

#3 Milyen szín passzol hozzá?

Ennél hülyébb kérdést fel sem tehettem volna. Természetesen minden, bármit felvehetsz hozzá. Az az idő is elmúlt már, amikor gáz volt fehér nadrághoz mondjuk fehér felsőt, cipőt, táskát felvenni. Ha az all black everything király, akkor az all white everything is az. Hófehérke is megirigyelne. Igen, mondta.

Best-White-Jeans-Body-Type

#4 Mivel kombinálhatod?

Konkrétan bármivel, ami tetszik. Erre tényleg nincsenek szabályok, szóval itt van néhány kép inspirációnak. Beszéljenek a képek, én már úgyis kezdek unalmas lenni.

1

2

3

4

5

6

7

Itt van még jó kis kontent