5 pro beautyhack, ami tényleg működik

Szerző: Amy

Az internetet egyre-másra lepik el a jobbnál jobb beautyhackek, amik tényleg megkönnyítik az életünket. Jófejségemnek köszönhetően pedig az általam legjobbnak ítélteket meg is osztom veled. Szívesen!

1. A perfekt alapozó

Tételezzük fel, hogy épp elfogy az alapozód, ezért el kell menned venni egyet, de a problem már ott elkezdődik, hogy annyiféle van belőle, mint fűszál a réten. Ezért rutinosan kiválasztod a legszimpatikusabbakat, és a kézfejedre kensz belőlük egy kicsit. De miért a kezedre, mikor amúgy az arcodra kened? Mi van akkor (és ez elég valószínű), ha tök más árnyalatú a kettő?

Beautyhack: A termékeket inkább a nyakadon teszteld a csukló vagy a kézfej helyett, így nagyobb eséllyel találod meg a tökéletes árnyalatot.  Na, meg nem kapsz agyérgörcsöt otthon, hogy megint sárga lett a fejed a kenegetéstől.

giphy
2. Szemceruza = szexi elmaszatolás

A szemceruzát már nem nagyon szokás arra használni, hogy vonalat húzz vele a szemhéjadra. Erre ott van a tus, amivel egyébként sokkal szebben is lehet dolgozni. DE! Szemcerkával is lehet pontosan olyan szexi szemeket varázsolni, mint tussal, csak tudni kell használni.

Beautyhack: A tus helyett szemceruzával húzz vonalat a szemhéjadra, plusz a szem alatt is körülbelül a pupilláig, aztán egy ecsettel kend szét. Hidd el, hogy nem a másnaposságot idéző, lefolyt smink köszön majd vissza rád a tükörből. Csak egyszerűen, de nagyszerűen dobod fel a külsődet, és ily’ módon sokkal szexibb is leszel.


3. A szempillaspirál helyes használata

Na, most tegye fel az a kezét, aki legalább hetente egyszer nem úgy festi ki a pilláit, hogy az egész összeragad! Nem látom a kezeket, de nem is baj, mivel ilyen ember NINCS. Értem én, hogy mostanában divat lett a pókláb szempilla, de attól még szarul néz ki. Lehet, hogy ehhez is valamilyen affinitás szükségeltetik, amiből nekem és nőtársaimnak nem adtak. So sad!

Beautyhack: Úgy teheted hosszabbá és teltebbé a felső pillákat, ha a szempillaspirállal felül és alul is átkened, míg az alsó pillákat már a szempillaspirál ecsetjét függőlegesen tartva kell kifesteni, ahogy a lentebb lévő képen láthatod is.

1463748229-1463675715-1463512339-ebfb1a4b563532fd7951fd91dd0be78c

4. Rúzs a szemek alatt is

Fogadd el, te sem maradsz örökké fiatal és üde. A rendkívül bosszantó táskák ellen lehet már használni krémet vagy egyéb szépségápolási terméket, de ha nem akarsz drága cuccokra költeni, akkor a következő olcsó, koleszmegoldás a segítségedre lesz.

Beautyhack: Kenj ecsettel egy kevés piros rúzst a szemeid alá, majd jöhet a korrektor. A rúzs eltünteti a bőrhibákat, míg a korrektor a szem alatti karikákat. Két legyet (vagy táskát) egy csapásra!


5. Füstös szem a kevésbé tehetségeseknek

Igen, tudom, füstös szemeket készíteni egy kész rémálom. Addig oké, hogy megnézel pár beauty vloggert a YouTube-on, ők hogyan is készítik el, aztán rádöbbensz, hogy ez nem is olyan nagy ördöngösség, szóval hatalmas lelkesedéssel állsz neki elkészíteni.
Tíz perccel később:

Hát, végül is, majdnem sikerült. Hogy elkerüld az ehhez hasonló borzalmas külsőt, és lelassítsd az idegszálaid pusztulását, adok egy tippet!

Beautyhack: Szükséged lesz egy szemceruzára, amivel a szemhéjad orrodtól távolabb eső részére kell rajzolnod egy hashtag (#) jelet, majd nincs más dolgod, mint ecsettel szétkenni.

Ha pedig még több fergeteges beautyhackre vágynál, akkor kattints pont ide.

Itt van még jó kis kontent