Sminkelős app a Rimmeltől, új Nike napszemüveg. Heti divat.

Szerző: Amy

Igen, tudom, hogy hetek óta minden szem a foci Eb-re szegeződik, de ne feledkezzünk meg a heti divateseményekről sem. A Nike kijött az új premium Air Jordannel, míg a Rimmel új applikációjával már arcot sem kell rajzolnod magadnak, hogy lásd, hogyan is fest rajtad a smink.

Air Jordan cipők luxuskivitelben

Az Air Jordan darabok kezdetben elsősorban az USA-ban örvendtek nagy népszerűségnek, de ahogy a Michael Jordan kultuszra épülő franchise, úgy a hozzá kapcsolódó is hamar átgyűrűzött a világ minden tájára. Most éppen az Air Jordan 1 High Retrot alkották újra, ami fekete és fehér színben is kapható lesz. A bélése Vachetta színű, míg a külsején és az orrán lyukacsos lesz, ami jobb szellőzést kínál. Ha neked is bejön, akkor július 9-től meg is veheted a SNKRS applikáción keresztül 160 dollárért. A nemrégiben megjelent sneakerekről itt írtunk egy bővebb összeállítást.

air-jordan-1-high-retro-01
air-jordan-1-high-retro-02
air-jordan-1-high-retro-03
air-jordan-1-high-retro-04
air-jordan-1-high-retro-05
air-jordan-1-high-retro-06
air-jordan-1-high-retro-06
air-jordan-1-high-retro-07
Online only a Guccitól

Azt már azt előző heti divatban is említettem, hogy a Gucci milánói üzletében olyan személyre szabott felsőket lehet készíttetni, amire még a monogrammot is rávarrják. Na, ez a nem mindegy! A divatmárka most úgy döntött, hogy a legújabb nyári kollekciónál – ami a Gucci Garden nevet viseli majd – igyekeznek a hangsúlyt a természet szépségére helyezni. Női ruhákat terveztek, amiken az élővilágunk tagjai köszönnek vissza, például virágok, madarak és lepkék. De a kiegészítők, a papucsok és a sneakerek is ugyanúgy részei lesznek a kollekciónak, aminek a darabjait ezúttal csak online lehet majd megvásárolni július 5-től a Gucci online áruházában.

gucci-garden-capsule-collection-01
gucci-garden-capsule-collection-02
gucci-garden-capsule-collection-03
gucci-garden-capsule-collection-04
gucci-garden-capsule-collection-05
gucci-garden-capsule-collection-06
Kylie Jenner ismét a PUMA kampányában

Az utóbbi időben csak Rihanna és PUMA kollaborációról lehetett hallani, pedig Kylie Jenner is együttműködik a márkával. Fiatal korának ellenére (18 éves!) már piacra dobta saját LipKit termékeit, és testvérével, Kendall Jennerrel saját fürdőruha kollekciója van. Korábban már szerepelt PUMA kampányban, de az általa reklámozott daraboknak akkora sikere volt, hogy úgy gondolták, egy második fordulóra is szükség lesz.

Melegítőktől kezdve a zoknikig, úgy vittek mindent, mint a cukrot, de a hamarosan megjelenő új kampánynak már a sneakerek is a részei lesznek, ami nem csoda, hiszen Kylie imádja őket. Pontos időpont még nincsen a kollekció megjelenésére, szóval jobban jársz, ha gyakrabban csekkolod a márka oldalát.

puma-second-kylie-jenner-campaign-01-396x575
puma-second-kylie-jenner-campaign-02-396x575
puma-second-kylie-jenner-campaign-03-396x575
Próbáld ki a Rimmel applikációjával, melyik smink áll jól neked!

A szépségiparban az elmúlt öt évben rengeteget foglalkoztak azzal, hogy az emberek virtuálisan felpróbálhassanak egy-egy terméket. Biztos te is találkoztál már olyan appokkal, amelyek segítségével megnézheted, hogyan állna neked a barna haj, a francia manikűr vagy a fekete szemhéjpúder, de eddig mindegyikük inkább „gagyi” hatást eredményezett.

A Rimmel viszont egy londoni eseményen bemutatta legújabb 3D-s smink szimulációs applikációját, ami a Get The Look nevet viseli. A működését a következőképpen kell elképzelni. Készítesz egy fotót egy sminkről. Mondjuk épp az utcán sétálsz, és szembe jön veled egy plakát, amin egy modell szerepel, neked meg nagyon bejön a cicaszeme vagy épp a vörös rúzsa. Az elkészített képet feltöltöd, majd az alkalmazás segítségével a saját arcodra próbálhatod. Ha ezt megtetted, üzenetben is megoszthatod az ismerőseiddel a képet, sőt, olyan Rimmel termékeket is mutat neked, amivel „pontosan” ugyanezt a kinézetet érheted el. Az appon keresztül meg is veheted majd őket. Király. Bár egyelőre csak Nagy-Britanniában tölthető le az alkalmazás, a közeljövőben azonban a többi országban is megjelenik majd. Can’t wait!

MTM5NzUwMDc2NzE2MTY0MTA2
MTM5NzUwMTAwNjA2OTE5Njkw
Napszemüvegek sportolóknak a Nike-tól

Közeleg az olimpia, így a legtöbb sportszergyártóhoz hasonlóan a Nike is igyekszik kapcsolódó termékeket piacra dobni. Összeállt a VSP Global cég szemüvegdizájnért és innovációért felelős laborjával, a The Shoppal és az optikai lencsék specialistájával, a ZEISS vállalattal, hogy megalkossák a Nike Wing nevet viselő napszemüveget, amit húsz hónap alatt tudtak tökéletesre fejleszteni.

Az orrnál és a homloknál lévő részt szilikonnal tették ergonomikusabbá, és a cucc egy hátsó pántot is kapott a kényelem érdekében. Elhagyták a keretet, ehelyett lekerekített formát adtak neki, amivel növelik az áramvonalasságát is. Az átlagos szemüvegeknél négy grammal könnyebb is lett, és sokkal kevesebb helyen ér hozzá az archoz, ami eléggé nem mindegy, ha az emberről folyamatosan ömlik a víz. Előreláthatólag augusztus 5-étől már a Nike online webáruházból is megrendelhető lesz.

nike-wing-sunglasses-01
nike-wing-sunglasses-01-1200x800
nike-wing-sunglasses-02

Itt van még jó kis kontent