Sellőharisnya, amit nem akartál

Szerző: Amy

Teljesen megértem, hogy a közönség ingerküszöbét csak egyre extrémebb cuccokkal lehet átlépni, na de kérem szépen, erre a harisnyára most miért volt szükség?

Hál’ istennek annyiféle harisnyanadrág létezik már, hogy egy teljes évig hordhatod őket úgy, hogy nem vettél fel kétszer ugyanolyat. Ha épp meg akarod emelni a feneked egy kicsit, ott a push-up, de választhatsz még fényeset vagy olyat, ami lábujj nélküli, ha magas sarkút kívánsz felvenni. Ráadásul a szivárvány teljes színskálájában elérhetőek, ami egyébként tök jó, ha valaki szereti a színes harisnyákat. Ám az előbb felsorolt fajták mind valamilyen gyakorlati célt szolgálnak, megemelik a feneket, vagy egyes cipőfajtákhoz ideálisak − eddig oké is.

giphy

A következő, elméletileg legtrendibb darabra, a sellőharisnyára viszont nem értem, miért volt szüksége a világnak. Egy teljesen sima, testszínű harisnyát kell elképzelni, amire pikkelyeket ragasztottak, mert az szép. Szerintem nem, de biztos van olyan, akinek tetszik. Persze Halloweenre pont tökéletes, ha Arielnek akarsz öltözni, vagy gyerekkorodban szeretted a H2O című mesét, és ilyen, kissé bizarr módon szeretnél nosztalgikus hangulatba kerülni.

sello2-harisnya-cosmopolitan
sello-harisnya-cosmopolitan
sello8-harisnya-cosmopolitan
sello4-harisnya-cosmopolitan

Itt van még jó kis kontent