Cuki tetoválások, amiket nem biztos, hogy bevállalnál

Szerző: Brooke

Szerintünk egyáltalán nem gáz a tetkó, mi is írunk róluk sokat. Például ötleteket arról, ha valaki egy szülőjével közöset csináltatna, vagy a legjobb barátjával egyezik meg valamilyen, számukra komoly jelentéssel bíró motívumban. Viszont előfordulnak olyan minták, amiket a legnagyobb jószándékkal sem tudunk hová tenni.

Tudod, azok a tetoválások, amiknek nem látod értelmét. Még az sem tudja megmondani, mit jelentenek, akire rá vannak varrva. Írtunk már Pixar-tetoválásokról, meg úgy általánosságban arról, miket gondolj át, mielőtt kiválasztod az életre szóló motívumot. Oké, lézerrel le lehet szedetni, de ne tudd meg, milyen kínszenvedés, és milyen mértékű fájdalommal jár. Hatszor gondold meg, mielőtt hagyod, hogy rajzoljanak rád valamit.

mmhm

Egy új jelenség ütötte fel a fejét az Instagramon, a

Lisa Frank-tetkók.

Delfinek, leopárdok, hableányok és ehhez hasonló állatminták. Persze nem biztos, hogy tudod, ki volt Lisa Frank, mert Magyarországon alig ismert. Arizonában ő alapította meg azt a céget, ami különböző iskolaszerekre készített cuki mintákat, mindent, ami színes, gyerekes, és aranyos lehet egy 7 éves lány számára. A 80-as és 90-es években hatalmas sikernek örvendett a márka, és úgy látszik, a tündöklése a mai napig tart. A füzetekre és tolltartókra készített mintákból lettek azok a tetoválások, amelyek mostanában elég menők újra. Azt, hogy ez most old school vagy inkább new school tetoválás, döntsd el magad.

Biztos, ami biztos, elég elszántnak kell lennie valakinek ahhoz, hogy ezeket magára varrassa. Mindenesetre néhányan megtették.

Íme, a Lisa Frank által inspirált tetoválások gyűjteménye. Ide kattintva még többet találsz belőlük.

Itt van még jó kis kontent