Így metróztatnak kutyát New Yorkban az urak

Szerző: Narin

Tilts meg egy férfinak valamit, és biztos lehetsz benne, hogy 10 perc múlva már meg is találta a kiskaput. Amerikában sikerült előírniuk a kötelező állathordozó-használatot kisállatok metrón utaztatása esetén, de pár részletet nem találtak ki, úgyhogy többen úgy vélték: itt a lehetőség, hogy kiéljék a kreativitásukat.

 

New Yorkban szabály, hogy nem vihetsz fel a metróra kutyát, ha az nem állathordozóban van. Azt viszont, hogy ez az eszköz pontosan mit takar, nem részletezik sehol, ugyanis állathordozó alatt minden épeszű ember valami ilyesmi, alighanem műanyagból tákolt, méretét tekintve nem túl nagy eszközre gondol(hatna):

fressnapf-cikk-febr-6-640x359_cViszont! Ha még nem jöttél volna rá, nem mindenki százas ezen a világon, vannak, akik csak takarékon égnek, illetve vannak azok, akik arra támaszkodva, hogy a fent nevezett, házi kedvencek transzportálására szolgáló (Petőfi szavajárásával élve) izé paraméterei nincsenek tisztázva, feltalálták magukat. Konkretizálva: olyan férfiakról van szó, akik vélhetően az alábbi sablonnal dolgoztak.

6Eltérés azonban az, hogy az urak többsége egy teniszcipőnél jelentősen nagyobb kutyát szokott pórázon tolni, így a tárolóeszköz megválasztásánál is kreatívnak kellett lenniük. Otthon azonban nem találtak mást, csak a nagyobb bevásárlásokból hátramaradt vászonszatyrokat, úgyhogy azzal voltak kénytelenek dolgozni. A végeredmény egyfajta kiskapukereső, de mindenképpen zsákutca felé robogó „szükségdivat”, megtekintéséhez görgess tovább, és mosolyogj. Hit it!

1

2

3

4
Forrás: boredpanda.com

Itt van még jó kis kontent