Tudsz különlegesebbet a matt körmöknél?

Szerző: Brooke

Biztos tudsz, mert valószínűleg neked az a legkülönlegesebb, ami épp a te körmeiden van. Még akkor is, ha egyszínű az egész. Másnak semmi extra, de te imádod, és joggal. Aztán ott van az a manikűr, ami nem csak neked, hanem mindenkinek durván különleges. A matt. Főleg akkor, amikor még díszítve is van. Áhh.

Azt, hogy műköröm vagy sem, mindenki saját maga dönti el. Pro és kontra érveket itt olvashatsz róla, de tény, hogy van, akinek jól áll és van, akinek egyáltalán nem. Szóval kísérletezni kell a köröm hosszával, színével és a formájával. Az viszont biztos, hogy ha egyszer megtalálod a számodra tökéletes színt, próbáld ki a csillogásmentes verziót is, mert

van, amiből tényleg jobb a matt.

A kezeden ugyanis kimondottan izgalmas lehet a megszokott színt ilyen tompább, de elegánsabb fényben látni. Szinte biztos vagyok benne, hogy neked is jól áll majd. Egyébként pedig még körmöshöz sem kell elmenned, ha matt karmokra vágysz, mert drogériákban is lehet kapni olyan körömlakkot, ami fénytelenné teszi a fényes lakkot. Ja, és ugyanúgy lehet strasszokkal, mintákkal dekorálni, szóval totálisan megéri kipróbálnod. Egyszerű, különleges, és szinte bárhogy fel lehet dobni.

Íme a napi nézegetni való.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

Az ötletért nagy köszi az Elle-nek!

Itt van még jó kis kontent