Vajon van értelme a micro bagnek?

Szerző: Brooke

Akad néhány (sok) olyan trend, amivel nem igazán tudok mit kezdeni. Aminek van értelme, az valamiért minden nőnél megtalálható, szóval unalmas, lapos és tucat. Aztán jön valami egészen új irányzat, amit a celebeken kívül mégsem követnek sokan.

Ennek több oka is lehet. Mondjuk az átlag halandó számára nem praktikus, túl drága, túl giccses, túl akármi. Ilyen például a micro táska is, ami meglepő módon arról kapta nevét, hogy borzasztóan kicsi. Jó, nem borzasztóan, de nagyon. A lényege, hogy

a világmárkák klasszikus darabjait lekicsinyített változatban is árulják.

Valahol értem a koncepciót. Nem vágja a válladat, nem tudod telepakolni felesleges cuccokkal, meg amúgy buliban aranyos. Kérdem én: hétköznapi ember mikor visz magával ilyen apró táskát? Szórakozni vagy színházba esetleg, mert oda illik, de akkor sem egy több százezres, miniatűr darabot, ami akkora, mint a pénztárca maga. Kivétel: Rihanna.

tumblr_nqr5wkWggS1sjc5sqo1_r1_500

Levéltáskával elmenni bulizni tényleg jó, mert praktikus. Csak azt pakolod bele, amire valóban szükséged van, és ha abból indulok ki, hogy a celebeknek egy telefonon és pénztárcán (inkább csak bankkártyán) kívül másra nem igazán van szükségük, máris értem a méregdrága micro bagek iránti keresletet. A tervezők találtak egy piaci rést.

 

Kisebb a tenyerednél

Fendi, Prada, Michael Kors, amit akarsz, van itt minden, és amúgy egész aranyos is egy-kettő. De szerintem ne ezzel indulj munkába – már ha valamelyik megfizethető casual márka elérhetővé teszi az átlagemberek számára is a minitáskákat.

063015-micro-handbags-sm-lead

celine-micro-luggage-bag

001

65e3c94b1fdde972cadd16f885ca5b61

ea27a93dd38211e93663fc2959335e49

JT2_0836

microbag-1

Itt van még jó kis kontent