Ezekkel a sapkákkal a nyár királya leszel

Szerző: Nevermore

Szeretsz egyedi sapkákat hordani? Baseball, fullcap és társai sorakoznak a polcodon? Kényelmes cuccok ezek, amik védik a nap elől a fejed, árnyékolják a szemed és nekik köszönhetően a hajad sem kell reggel szögmérővel belőnöd. Sportolás előtt, közben és után is a legjobb társad, hogy ne érezd magad leharcoltnak.

Abban az esetben viszont, ha a Basball sapkáról gyermekkorod Donald kacsás sapija ugrik be először, jobb, ha figyelsz, mert most mutatunk pár menőbb darabot.

  • Mielőtt azonban megmutatjuk őket, nézzünk egy kis sapkahatározót:
  • Snapback: ez nem más, mint a lapos peremű baseball sapka.
  • Fullcap: Általában a hip-hop kedvelők hordják és kísértetiesen hasonlít a baseball sapkára, mivel ez az is. A hátulja viszont nem állítható, így figyelnünk kell arra, hogy méret azonos darabot válasszunk.
  • Trucker: ez a kamionos fazonok esetében felidézett baseball sapka típus, ami háló résszel van ellátva a hátsó részén. Anno még a praktikum okán volt ez így, most már inkább a tradíciók miatt

Illetve, még megkülönböztetünk 5 és 6 és 7 paneles sapkákat, amelyekre most nem térünk külön ki, inkább írunk erről még egy cikket nemsokára. A gyártó oldalára a linkekre kattintva tudtok elnavigálni.

ASOS Anchor – 5 paneles

Apró horgonymintákkal díszített, barna bőr első résszel ellátott fullcap. Ára 25 dollár (kb. 7 rugó).

ASOS-Anchor-5-Panel-Cap

NEFF Wooley Camper

A kaliforniai NEFF igazi specialitása a görkoris és szörfös stílus, így ha ilyet keresel, nem tudsz melléfogni ezzel a Wooley Camper sapkával. A fekete, szürke és gesztenyebarna színben elérhető modell ára szintén 25 dollár.

Neff-Wooley-Camper-Hat

VANS DAVIS – 5 paneles

Az elnyűhetetlen edzőcipőiről ismert VANS tervezőinek minőségi kiegészítői közé tartozik ez az 5 paneles, pici pálmalevelekkel díszített fekete-fehér sapka. Egyben stílusos és laza. Ára: 28 dolár

VANS-Davis-5-Panel-Hat

IRON & RESIN TANNER sapkája

A szintén kaliforniai Iron & Resin tervezőpáros ezúttal egy nyomott mintás farmer sapkát kreált, bőr borítású shielddel. Ára: 28 dollár.

Iron-Resin-Tanner-Cap

COAL Trek

Álcázd magad a nyűgösebb napjaidon a military stílust ismét menővé varázsoló Coal Trek cap-ben. A konkrét mintázat egyébként az amerikai woodland, ami a hadsereg hivatalos erdei rejtő színkombinációja volt korábban.
Ára: 32 dollár

Coal-Trek-Hat

HUF DUCK CANVAS 5-paneles csodája

Ez az egyszerű, de annál nagyszerűbb sapka az a ruhadarabod lesz, amit egyszerre tudsz kombinálni mind a laza, sportos viselethez, mind pedig a hanyagan elegáns stílushoz. A megalkotója nem más, mint a HUF, a profi gördeszkás Keith Hufnagel becenevét viselő márka.
Ára: 35 dollár

HUF-Duck-Canvas-5-Panel-Hat

Itt van még jó kis kontent