Az automatikus golftáska nélkül nem élet az élet

Szerző: Nevermore

Aki a golfpályán menő, az király a királyok közt. Nem mindegy tehát, hogy te cipeled az ütőidet, vagy megkéred őket, hogy kövessenek.

Hazánkban lassan kezd kikopni végre az emberek fejéből végre az a tévhit, hogy a golf a gazdagok sportja. Ami nagyon jó dolog, mert ez egy csodás játék és egyre elérhetőbb is, hiszen több, mint 20 helyen is játszhatod országszerte. A 15. században kialakult sportot, akkor még elsősorban királyok és főnemesek űzték, de még a mai napig is párosul hozzá egy picit felsőbbrendű érzés. Amerikában jelenleg is elismerő pillantások járnak azért, ha valaki egy jól menő golfklub tagja. Légy akár profi, akár kezdő szinten, a golf a koncentrációról, az eleganciáról és a stílusról szól.

Aki a golf stílusjegyeit az öltözködésébe is becsempészi, egy igazán egységes vonalvezetést és letisztult elegáns külsőt nyerhet, melybe egy kis pikantériát vihetünk a harsány, színes darabokkal.
Azonban az öltözködésen túl mindenképp meg kell említenünk a komfortos életérzést is, mely mindig is alapja volt ennek a cseppet sem túlpörgetett játéknak. Mióta pedig a Bluetooth technológia létezik, minden használati eszközbe megpróbálják beépíteni és kihasználni az ebből nyert előnyöket (meg hát ugye, már az Agymenőkben is megmondták, hogy „Bluetooth-al minden jobb”). Eme szerencsés találkozásnak köszönhetően pedig elkészült az X9-es kódnevű automatikus golftáska, mely a pályán hűséges társunkként követhet végig a játék során, hogy a koncentrációtól még ez a feladat se vegye el a figyelmedet.
Az irányítást egy mobil alkalmazás segítségével végezheted a telefonoddal, ami az X9-es jobb oldalán található, lítiumtöltésű egységével kommunikál. Akár 50 méter távolságból megállásra kényszerítheted, illetve lehetőség van még lassításra, valamint gyorsításra is. Ez az okos kis szerkezet egyébként valóban önjáró, ugyanis figyeli a kettőtök közti távolságot. Mikor te gyorsítod a lépteidet, ő is rákapcsol és fordítva. A egy feltöltéssel pedig garantáltan kitart addig, amíg mind a 18 lyukat meg nem hódítod.

Végül pedig lássunk pár jellemzőt:

Csíptethető törölköző tartó
Eredményszámláló tábla és toll tartó rész
Golflabda és leszúró tű tartó
Hátsó kerék stabilizátor
Lítiumos tápegység és töltőkábel
Méretei kerekekkel:
Magasság: 32 cm
Szélesség: 66 cm
Hossz: 82 cm
Súlya: 14,1 kg, ebből a tápegység 3 kg

Ez a csodás táska megrendeléstől számítva 3-5 hét között érkezik meg hozzád, szóval ha most megveszed, még az őszi idény során kihasználhatod az X9 által nyújtott kényelmi lehetőségeket.

Figyelem, bevásárló táskának használni nem ér!

Itt van még jó kis kontent