Király!

Az automatikus golftáska nélkül nem élet az élet

By  | 

Aki a golfpályán menő, az király a királyok közt. Nem mindegy tehát, hogy te cipeled az ütőidet, vagy megkéred őket, hogy kövessenek.

Hazánkban lassan kezd kikopni végre az emberek fejéből végre az a tévhit, hogy a golf a gazdagok sportja. Ami nagyon jó dolog, mert ez egy csodás játék és egyre elérhetőbb is, hiszen több, mint 20 helyen is játszhatod országszerte. A 15. században kialakult sportot, akkor még elsősorban királyok és főnemesek űzték, de még a mai napig is párosul hozzá egy picit felsőbbrendű érzés. Amerikában jelenleg is elismerő pillantások járnak azért, ha valaki egy jól menő golfklub tagja. Légy akár profi, akár kezdő szinten, a golf a koncentrációról, az eleganciáról és a stílusról szól.

Aki a golf stílusjegyeit az öltözködésébe is becsempészi, egy igazán egységes vonalvezetést és letisztult elegáns külsőt nyerhet, melybe egy kis pikantériát vihetünk a harsány, színes darabokkal.
Azonban az öltözködésen túl mindenképp meg kell említenünk a komfortos életérzést is, mely mindig is alapja volt ennek a cseppet sem túlpörgetett játéknak. Mióta pedig a Bluetooth technológia létezik, minden használati eszközbe megpróbálják beépíteni és kihasználni az ebből nyert előnyöket (meg hát ugye, már az Agymenőkben is megmondták, hogy „Bluetooth-al minden jobb”). Eme szerencsés találkozásnak köszönhetően pedig elkészült az X9-es kódnevű automatikus golftáska, mely a pályán hűséges társunkként követhet végig a játék során, hogy a koncentrációtól még ez a feladat se vegye el a figyelmedet.
Az irányítást egy mobil alkalmazás segítségével végezheted a telefonoddal, ami az X9-es jobb oldalán található, lítiumtöltésű egységével kommunikál. Akár 50 méter távolságból megállásra kényszerítheted, illetve lehetőség van még lassításra, valamint gyorsításra is. Ez az okos kis szerkezet egyébként valóban önjáró, ugyanis figyeli a kettőtök közti távolságot. Mikor te gyorsítod a lépteidet, ő is rákapcsol és fordítva. A egy feltöltéssel pedig garantáltan kitart addig, amíg mind a 18 lyukat meg nem hódítod.

Végül pedig lássunk pár jellemzőt:

Csíptethető törölköző tartó
Eredményszámláló tábla és toll tartó rész
Golflabda és leszúró tű tartó
Hátsó kerék stabilizátor
Lítiumos tápegység és töltőkábel
Méretei kerekekkel:
Magasság: 32 cm
Szélesség: 66 cm
Hossz: 82 cm
Súlya: 14,1 kg, ebből a tápegység 3 kg

Ez a csodás táska megrendeléstől számítva 3-5 hét között érkezik meg hozzád, szóval ha most megveszed, még az őszi idény során kihasználhatod az X9 által nyújtott kényelmi lehetőségeket.

Figyelem, bevásárló táskának használni nem ér!