Egy cipő, három szerelés

Szerző: Nevermore

Az alábbiakban bemutatunk három olyan összeállítást, amelyben a cipő az egyedüli állandó szereplő.

Amikor az instant ruhatárról beszélünk, az ember szinte maga előtt látja a reggeleket, amikor egyszerűen a kezébe repülnek a ruhák, megfelelő szín- és stíluskombinációban. Hát hogyne! A szomorú igazság az, hogy a stílusos megjelenés ára az alapos előkészület, azaz megfelelő ruhadarabok beszerzése, továbbá egy-két jó előre megkomponált szett. Most ebben fogunk segíteni kicsit, olyasvalami bemutatásával, ami ezután jó barátotokká is válhat.

Ő itt a lenti három öltözködési lecke mintajószága, Huckberry,  Red Wing’s Heritage kollekciójának egy alapdarabja, egy barna, magasított szárú, átmeneti bakancs. Íme:

Red-Wing-Weekender-Collection

A Red Wing’s Heritage az amerikai emberek (bányászok, építőmunkások vagy akár ejtőernyősök) több mint három generációját látta már el lábbelivel. A Weekender Chukka típus kézzel készített, minőségi bőr felső résszel és kidolgozott talppal kerül az emberhez, amiben nemcsak kifinomult lesz, de egyszerűen kombinálhatja a hanyag vagy elegáns, sportos vagy bulizós viselettel is.

A lényeg, hogy erre a szemrevaló barna cipőre bármelyik birtokodban lévő, hasonló lábbelit behelyettesítheted, a lenti három szett működni fog vele.

 

1. Pénteki elegancia, esti lazítással

Péntek reggel indulj el lazán egy olyan szerelésben, ami abszolút megállja a helyét a hét utolsó munkanapján, de az sem gond, ha utána a haverokkal beültök iszogatni.

oe_everyday-e1462289618686

Nem kell mást tenned, mint egy sötét szövetnadrágodat − a barna bármely árnyalata felé közelítő színben − összekombinálnod valamely kék ingeddel (lehetőség szerint a hosszú ujjúval). Ehhez pedig már csak egy letisztult, barna szíjú órára és egy a nadrághoz passzoló, de színben az összeállítással is harmonizáló övre van szükséged.

2. Szombat: koncert, kocsma vagy akár tánc

Most pedig egy olyan szettet mutatunk neked, ami szinte minden, alkoholfogyasztással összefüggő szabadidős foglalkozáshoz felvehető.

oe_friday-e1462289775875
Egy szombat esti csapatáshoz tökéletes a farmer és ing kombó, amit érdemes feldobni egy nemesfém karkötővel vagy egy extrémebb külsejű órával. Arról se feledkezz meg, hogy már egyre hűvösebbek − olykor esősebbek − az esték, így mindenképp vidd magaddal a laza, vékony esőkabátodat.

 

3. Vasárnap, akkor gyerünk ki a szabadba!

Ha a szombat estéd jobban sikerült a vártnál, akkor pláne jól fog esni egy kis friss levegő a vasárnapi ebéd után. Ebben a kényelmes szettben pedig még a csajok is rajtad fogják felejteni a szemüket.
oe_weekend-2-e1462411980778
A kényelmes, világos naci remekül passzol a barna lábbelihez, amit színben dobj fel egy pirosas, natúr pólóval. Ezt fűszerezd meg egy barna, bőrszíjas órával, és persze egy vékony pulcsit is teríts magadra indulásként, hátha jól jön majd a hideg szélben didergő lánynak, továbbá azért, hogy könnyedén adhasd ki magad francia arisztokrata család dús gazdag leszármazottjának, aki éppen egy befolyásos üzlettársával tér haza a fárasztó teniszezésből.

Itt van még jó kis kontent