Leopárdminta az őszi ború ellen

Szerző: Brooke

Vannak trendek, amik néha eltűnnek a divat világából, aztán így vagy úgy, de valamilyen formában szinte biztos, hogy visszaköszönnek a későbbiekben. A leopárdminta is pont ilyen.

A klasszikus csíkos-pöttyös felsők, szakadt farmerek és microbagek korszakában csak kapkodjuk a fejünket, hogy melyik az a trend, ami nemcsak, hogy megfizethető és követhető, de még követésre méltó is. Szerintem mi, nők félünk a leopárdmintától. Sokszor túl soknak érezzük, máskor azt gondoljuk, egyáltalán nem passzolna egy állatmintás kiegészítő a napi outfithez. Félni viszont kicsit sem kell tőle, csak össze kell raknunk fejben, milyen alkalomra és mivel szeretnénk felvenni. Az állatminták jól néznek ki, de mértéket kell tartani, nem egy egész állatkertet magunkra aggatni reggelente.

 

Aprózd el!

És nem, nem kell nagy dolgokra gondolni. Olyanokra, hogy leopárdmintás maxiruhában induljunk tudatos shoppingtúrára vagy randizni. Apró kiegészítőkkel is tökéletesen fel lehet dobni a megjelenést. Leopárdmintás köröm, fülbevaló, pénztárca, szandál vagy egy sál az őszi napokra. Mert igen, kettőt pislogunk, és már október van, hűvös. A ruhatárunkra pedig bőven ráfér a mintás megújulás, hiszen szürke hétköznapoknak nézünk elébe…

ff

vv

aa

af

sgs

bxbx

gsgs

dd

gs

large

bdf

 

Itt van még jó kis kontent