Zoknitanácsok kezdőknek és haladóknak

Szerző: ViiQuinn

Dobd fel a pénteki napod egy színes zoknival. Például egy mentazöld, tukános darabbal!

A zokni egy méltatlanul elhanyagolt öltözködési kiegészítő, de most úgy döntöttünk, elindítjuk a „Szabadságot a lábfejeknek” mozgalmunkat és megpróbálunk egy kis életet lehelni ebbe a területbe is. Ennek pedig valószínűleg nem csupán a lábfetisiszták fognak nagyon örülni, de szerintünk a kutyáink és macskáink is halálosan unhatják már a szürke zoknikat, mivel mellettünk sétálva abból látnak a legtöbbet.

A zokni kiválasztásakor több irányban is elindulhatunk:

A tradicionális irány a lentről felfelé haladó, ami azt jelenti, hogy a cipőnkhöz illő zoknit választunk.

shoes-and-socks

A nadrághoz illő zokni nem olyan szentségtörés, mint elsőre hallatszik, hiszen ugye a nadrágot és a cipőt már tízéves korától összehangolja lazán minden BeautyFY olvasó, ugye, hogy ugye?

Itt a zokni, hol a zokni?

grey-suit

Aztán van ugye a „divatos” megoldás, amit mostanában a kifutók világát túl komolyan vevő ifjaknál látni. Ez a vádli alá érő nadrágszár, bőrcipő és közte a csupasz láb. Ez egy szubjektív vélemény, de szerintem ennél Elton John bármelyik szettje fényévekkel férfiasabb. Ja és uraim! Ha már erre az ösvényre tévednek, akkor itt a titokzokni a kulcsszó, mert a bőr nem szereti a nedvességet. Ezt hadd ne magyarázzam tovább.

Színek, színek, színek

socks

És akkor el is jutottunk az utolsó kategóriához, ez pedig királykategória. Azok az emberek tartoznak ide, akik annyira értik a stílust, hogy ha 100%-kal túltolják, még az is menő lehet. Ők a színes zoknisok. Látni itt olyan darabokat, amik a harsány nyakkendővel harmonizálnak, vagy akár teljesen elütnek mindentől. A piros például itt egy igazán érdekes választás lehet. De ezen a szinten már a minta is bejátszhat.

1159417183072161219_518234d39d04

Ezzel a Jimmy Lion által tervezett tukános zoknival például feldobhatnátok a pénteki napot, ami a nyár utolsó hétvégéinek egyikén mindenkire ráfér nem? Kombinálhatjátok kedvetek szerint a jeans-day jegyében egy visszahajtott farmerrel, vagy akár egy térdig érő rövidebb nadrággal és egy visszafogott, alapdarab inggel, pólóval. A lényeg, hogy most a tukánok kerüljenek a figyelem középpontjába, ami ezzel a mentás árnyalattal és a felsorakozó madarakkal nem is lesz nehéz.

Ha pedig valaki nem szereti a madarakat, mutatunk egy alternatívát, amibe tényleg nehéz belekötni:

201

Kellemes pénteket!

Itt van még jó kis kontent