Egy atom ruhatár négy alappillére

Szerző: ViiQuinn

Ezzel a négy cipőtípussal kreatívan tudod alakítani a megjelenésed, és a napod alaphangulatát is megadják.

Már augusztus utolsó napjaiban járunk, de azért az őszi idő még odébb van. Így bőven belefér, hogy mutassunk pár cipőtípust, amelyek nem hiányozhatnak a ruhatáradból. Ezekkel remekül tudod kombinálni a tökéletes nyári és később az őszi szetteket egyaránt.
Ezzel a négy cipőtípussal végig kreatívan tudod változtatni a megjelenésed, még akkor is, ha az instant ruhatárad alapdarabokból áll össze.

A mokaszin

NEW YORK, NY - JULY 20:  Ryan Gosling along with his dog George visits "Late Night With Jimmy Fallon" at Rockefeller Center on July 20, 2011 in New York City.  (Photo by Theo Wargo/Getty Images)

A hanyag elegancia meghatározó eleme, mely mind a szövetnadrággal, mind pedig a térdig érő, hétvégi viselettel megállja a helyét. A tökéletes összhangot minden bizonnyal a közkedvelt anyagok alkalmazása teremti meg, hiszen a velúr, öko velúr és az öko bőr (ha már a kávénk „öko”, akkor pont a cipőnk ne lenne az?) anyagok eleve igen homogén jelleggel bírnak. Olyan sztárok rajonganak ezekért a darabokért, mint például Ryan Gosling (tehát nem arra a pirosra gondoltunk a kutyoson), szóval különleges társaságban találhatod magad, ha beszerzel egy ilyen cipőt.

A bőrcipő

SUEDE-BROGUES-copy

Legyen akár egy egyszerű formavilágú, színében sem kirívó darab, vagy az Elvis Presley által dalba foglalt kék bőrcipő a Blue Suede Shoues című számában, a bőrcipőknek mindig meglesz a helyük az aktuális divatjegyekben.
És hogy miért is szeretjük ennyire ezt a már generációkon át tartó formát? Mert egyszerűen mindenhez passzol, legyen az üzleti viselet, farmer vagy akár egy lazább anyagú chinos nadrág.

A slip-on

ESPADRILLES-copy

Az idei nyáron hódítottak csak igazán a slip-on típusú cipők, amik valóban annyira kényelmesek, hogy szinte észre sem veszed, hogy a lábadon vannak. Ráadásul a piacon elérhető darabok olyan változatosak mintázatban, hogy maximálisan fel tudod dobni velük a hétköznapi szettjeidet.
Ez a fazon tipikusan az egynyári kategória, szóval tényleg nem gáz, ha nem a Gucci boltban hagysz érte hetvenezret, hanem valamelyik áruházlánc polcáról veszel le egyet két rugóért.

A fehér sneakers

WHITE-LEATHER-SNEAKERS

A sneakerekről általánosságban már írtunk, de ezúttal kimondottan a fehér áranyalait szeretnénk kiemelni, hiszen az idei nyár színeihez tökéletesen passzol egy karakteres, fehér surranó. 2in1 módon könnyed és elegáns megjelenést nyerhetsz ezekkel, hiszen kombinálhatod hivatalosabb és hétvégi, lazább szettekkel is.

 

Itt van még jó kis kontent