BeautyHack

Színes körmök, amikért megőrülsz

By  | 

Ahányszor eljutok a körmöshöz, annyiszor kapok idegbajt amiatt, hogy nem tudom kitalálni, milyen színű legyen. Végül pedig mindig marad a fekete. Gondolom, te szeretnél azért valami változatosságot az életedben.

Épp ezért remek lehetőség számodra az a legújabb körömtrend, ami már megkezdte hódító hadjáratát a divat világában. Ha bajban vagy azzal, hogy milyen színű körmeid legyenek, a legegyszerűbb, hogy több színt választasz. És nem, nem kell minden körmödet más színűre festened. Ez a technika lehetővé teszi, hogy egyedi és különleges, szivárványos kezeid lehessenek anélkül, hogy papagájnak kéne érezned magad.

Az egész lényege abban áll, hogy a körmeidet valamilyen szín segítségével oszd több részre. Lehet kockás, lehet két színű is. A színtelenül hagyott részeket pedig töltsd ki olyan színnel, amilyennel csak akarod. Itt van néhány példa is, hogy el tudd képzelni.

 

Brooke

Szeretek kávézni, írni, jó írásokat olvasni. Még mindig rendíthetetlenül meg akarom váltani a világot, és el is hiszem, hogy ez megtörténik majd egyszer. A szarkazmus összes létező formájával élek, emiatt pedig vagy utálni, vagy imádni fogsz.