Ezért jó szingliként szórakozni járni

Szerző: Brooke

Évezredekkel ezelőtt valami felsőbb erő úgy határozott, hogy az embereknek párban kell élniük. Mert társas lények vagyunk, vagy mik. Gyorsan elszaladt pár ezer év, aztán mi nők rájöttünk, hogy sok izgalmat tartogat számunkra a szingli lét is. NAGYON sokat.

Félreértés ne essék, nem hirdetem én az egyedüllétet (az alkoholizmust meg pláne nem), de valljuk be, sokszor hálát adunk, amiért a párkapcsolati drámákat csak kívülállóként hallgatjuk, nem pedig átéljük azokat. És persze a lényeg, hogy szingliként egy poszt-Mikola világban nagyjából mindent szabad. Amit pedig szabad, azt sokszor érdemes ki is használni, pláne, ha ivászatra kerül a sor. Szingliként az meg elég gyakori elfoglaltsággá válhat.

raw

 

#1 Ingyen pia

Alap. Tény, hogy idegenektől nem szabad elfogadni italt, őrizetlenül hagyni pedig szintén, mert szörnyű történeteket hallani a világból (sőt, sajnos akár a közvetlen környezetünkből is). Az is tény, hogy ha a pultos fiú áll egy kör italt, el kell fogadni. Persze a kezeit folyamatosan stírölni kell, adott esetben pedig érdemes bemászni, áthajolni, és átesni a pulton, hogy lásd, mit csinál alatta. Fő a biztonság.

0450o

 

 

#2 Nézelődhetsz − pasik után

Főleg akkor, ha ott a barátnőd is, és csajos estét tartotok. A szingliségben az a legjobb, hogy azt csinálsz, amit akarsz, senki nem fog kérdőre vonni. Járj (igyál) nyitott szemmel, sose lehet tudni, kivel hoz össze a sors.

ohb

 

#3 Egyéjszakás kaland

Több oka van annak, amiért ezt teljes mértékkel elutasíthatnám, de nem teszem, mert csak. Tudod, elvek. Mert amit szabad egy férfinak, azt szabad egy nőnek is. ÁMEN. (Azért gondold át, hogy mit csinálsz, de kalandnak jó, és az unokáidnak a barátnődnek is lesz mit mesélned majd.)

fsfs

 

#4 Elkérheted más telefonszámát

Vagy ha nem te, hadba küldheted a barátnőd, hogy tegye meg helyetted. Ez amúgy kihívásnak is király, a „ki tudja több ember telefonszámát elkérni” játék elég menő a 21. században. (Egy meghatározott életkor alatt, of course. – a szerk.)

tumblr_ml3q11iJsj1s0mc4to1_500

 

#5 Gyakorolhatsz flörtölni

Mert ugye ez sem megy mindenkinek olyan könnyen, meg a tükör előtt sem az igazi,

ha magadat akarod levenni a lábadról.

Az menni fog, másnál nem biztos, hogy bejön majd.

fl

 

Via Elite Daily

Itt van még jó kis kontent