Napfelkelte – már sminkben is

Szerző: Brooke

Való igaz, hogy van még pár nap a nyárból, de én már most elkezdtem búcsúzkodni tőle. Előkerültek a soha el nem rakott fekete ruháim, a körmöm fehér helyett ismét feketére sikeredett. És jön majd a sminkváltás is, csak előtte még van valami, amit ki kell próbálnod.

kék haj és a sellősmink fesztiválra a lehető legjobb ötlet volt, viszont most, hogy lassan véget ér a nyár, két könnycsepp elmorzsolása közepette azért maradjon idő egy teljesen új smink kipróbálására. Amit amúgy te is könnyen el tudsz készíteni, legalábbis a Hello Giggles szerint egyáltalán nem lehetetlen vállalkozás, ha minőségi cuccokat használsz hozzá. A lényeg, hogy valamiféle ombrés átmenetet össze tudj dobni. Itt egy videó.

Amúgy nagy valószínűséggel a Chanel ihlette a napfelkelte-sminket, ide kattintva megnézheted, milyen szemhéjpúderekkel készítheted el ezt a csodát. Természetesen a legegyszerűbb és legolcsóbb palettákat is segítségül hívhatod, a lényeg, hogy a színek jól pigmentáltak legyenek. Szükséged lesz pirosra, narancssárgára és sárgára, de egy kis rózsaszínes-lilás árnyalattal még inkább feldobhatod a szemed. Ha nem tudod, milyen színek állnak jól, itt elolvashatod.

Használd a napfelkeltekor látott összes színt, a fantáziádra van bízva, hogy mit hozol ki belőlük!

Itt van még jó kis kontent