Ilyen frufru illik az arcodhoz

Szerző: Brooke

Az egyszerűség és egyediség híve vagyok, mindezt úgy, hogy imádom a változatosságot. Legyen szó körmökről vagy hajakról, a változatosság gyönyörködtet − mondtam, mielőtt meg nem bántam, hogy levágattam a hajam.

Drasztikus változtatások helyett (például hosszúból nagyon rövid haj), ha már úgyis a változások évét éljük 2016-ban, vállald be a frufrut. Mondom, miért. Megint divatba jött, de szerintem ki sem ment − és nem is fog − soha, maximum eltűnik bizonyos időszakokra. Ariana Grande (fenti kép) is most vágatott magának frufrut, ő az, aki megint felhívta a figyelmet erre a frizurára. Aztán ott van még az is, hogy két hónap alatt megnő olyan hosszúra, hogy a füled mögé is el tudod majd dugni, nem fog zavarni. Fel tudod fogni a hajad egy laza copfba úgy, hogy a tincseid elöl majd kilógnak. Meg csinálhatod úgy is, ahogy Cameron.

badhair1

A Purewow összegyűjtötte, melyik arcformához melyik frufru áll. És bár adtunk korábban jó tanácsot arra vonatkozóan, hogy hogyan csináld,vagy épp hogyan ne csináld, segítségből soha nem elég. A legjobb, hogy sztárok segítségével mutatják be a különböző frufrukat. Imádni fogod.

Ovális arc

Az ovális arc az egyik legjobb, ha frufruról van szó. Ehhez a formához passzol a homlokot itt-ott eltakaró, ritkábbra vágott frufru, és lehet középen elválasztott. Természetesen lehet a hosszabb frufru mellett is dönteni, ami könnyen megnöveszthető, hiszen a füled mögé is tudod rakni. Ovális arca van például Beyoncénak, Victoria Beckhamnek és − le se merem írni, mert az egész ország haragszik rá − Rihannának is.

oval_face_list

Hosszúkás arc

Bridget Bardotnak hosszúkás arca van, ennél a formánál arra kell figyelni, hogy ne takarja a frufru a homlokod. Kicsit lófej beütése lenne a dolognak, inkább fésüld két vagy egy oldalra a frufrud. Elválaszthatod középen, de jobb vagy bal oldalt is. Hosszabb, kevés frufru áll jól. Olyan hosszú, hogy fel tudd fogni copfba, ha akarod.

oblong_face_list

Szögletes arc

A tömött, réteges frufru az egyik legelőnyösebb választás, mert tökéletes keretet ad az arcodnak. Ha a frufrud eltakarja a szemöldököd, vizuálisan sokkal puhábbnak fognak tűnni az erős vonalaid. Ilyen formájú arca van Jennifer Love Hewittnak is.

square_face_list

Szív alakú arc

A szív alakú arcúaknak a tincsesebb, homlokot eltakaró frufru áll a legjobban. Mivel itt az arc legnagyobb részét a homlok teszi ki, ezért optikailag sokat lehet javítani az arc formáján egy jól megválasztott frizurával. Élő példa: Kerry Washington.

heart_face_list

Itt van még jó kis kontent