Egy pillantás Adrien Brody cipősszekrényébe

Szerző: ViiQuinn

De tényleg csak egy pillantás, mert csupán a színész kedvenc bakancsát tudjuk megmutatni neked. Ami azonban sokat elárul a viselőjéről.

Nemrég az Oscar-díjas amerikai színész őszintén vallott a New York Times újságírójának. A magánéletét és személyes szféráját erősen védő, magyar gyökerekkel is rendelkező Adrien megmutatta, hogy melyik a kedvenc cipője, amihez már-már gyengéd szálak fűzik.
Adrien-Brody-2015-Picture-800x1199

Annyira nagy meglepetés azért nem ért minket, amikor Brody egy military stílusú bakancsot kapott elő a szekrényéből, mely Steve Madden keze munkáját dicséri. És ez nem az egyetlen a tervező munkái közül a színész gardróbjában. Brody elmondása szerint imádja ezt a típust, mert szinte bármivel lehet kombinálni, legyen az farmer, hanyag-elegáns szövetnadrág vagy akár egy térd alá érő short. Egy ilyen csupa bőr surranó mindennel remekül összepasszol.

Steve-Madden-Troopah-Boot
A 43 éves színész azt is elárulta, hogy egyszer a vörös szőnyegen alkalomhoz illően szmokingot húzott, de nem tudta kihagyni, hogy ne vegye fel ehhez a szetthez a kedvenc bakancsát. “Biztos, hogy ezt az egyedi kombót a kritikusok szétcincálják, esetleg még vastagon be is karikázzák pirossal, hogy mégis hogy képzelhettem ezt?” − mesélte Adrien.

Via: The Fashionisto.

Itt van még jó kis kontent