Kanye az új Jordan, Jaden Smith az új…?

Szerző: ViiQuinn

Augusztus utolsó napján biztosan döcögősebben indul a reggeled, így kicsit kizökkentünk a dolgos szerdából, és a kávéd mellé mutatunk pár újabb hírmorzsát innen-onnan.

Kanye az új Jordan?

kanye west

Az Adidas sales vezetője, Josh Luberje elismerő szavakkal méltatta Kanye Westet – végre valaki –, és köszönetet mondott neki, mert szerinte a zenésszel történt együttműködésük érezhetően jó hatással volt a márkára. Nem csupán az ismertséget dobta meg, de az eladások is markánsan emelkedni kezdtek. Luberje azt is hozzátette, hogy Kanye West szerinte a jelenkor Michael Jordanje, és Kim Kardasiannal ők vannak olyan hatással a cipőiparra, mint minden idők egyik legjobb játékosa volt annak idején. Az általuk felépített online közönség és bámulatos méretű követőtábor egyszerűen überelhetetlen. Egyébként azt tudtad, hogy Jordan eredetileg az Adidast preferálta volna? Itt van a videó, ahol maga is bevallja:

Hét évvel ezelőtt mesélte ezt arról az időszakról, amikor a Nike először megkereste egy ajánlattal, és bár ő a németeket választotta volna, ők viszont nem akarták (tudták?) neki biztosítani azokat a feltételeket, amiket az amerikaiak. A Nike brand alatt futó Air Jordan márka tök mellesleg idén 32 éves.

 

Jaden Smith tovább tolja

810-2

Egy williamsburgi stúdióban kapták lencsevégre nemrégiben Jaden Smith-t, aki sokak szerint Will Smith egyediségét, lazaságát és humorát, valamint Jada Pinkett-Smith kifinomult stílusát örökölte. Ez a kellemes ötvözet ihlette meg a Louis Vuitton csapatát, ami − mint erről korábban is beszámoltunk − a legújabb kampánya arcának választotta a 17 éves srácot.
Ez egyébként azért is jó hír, mert a színészpalántára így most picit több reflektorfény vetül majd, és így mélyebb betekintést nyerünk abba a hihetetlen mély bölcsességbe, amit eddig csupán Twitteres követői ismerhettek meg. Az ifjú Yoda ugyanis rendre megszórja a közösségi portált olyan bejegyzésekkel, mint ez:

„Amikor egy almára gondolsz, akkor ugyanúgy gondolsz az alma ellenkezőjére is. A matematika megértéséhez ez a kulcs, de minden más megértéséhez is, aminek két külön valósága van. A kreativitás azonban a kettősségből nem jöhet létre csupán az egységből.”

Éljen.

Azért mutatok pár képet a kampányból is.

810 810-1

Itt van még jó kis kontent